dijous, de març 20, 2008

Més Tarragona: dies de reflexió


Aquests dos darrers dies han estat molt intensos pels extreballadors del Més Tarragona i encara més per als que ens deuen diners. A mi encara em deuen al voltant de 450 euros, més o menys les vacances que em tocaven fer i que no vaig disfrutar per facilitar el meu relleu en la direcció del mitjà. Al costat del que li deuen al Marc Gavaldà és gairebé una propina. Però són diners que vaig guanyar treballant en aquest mitjà que ara ha celebrat els 1.000 números amb aquest gran acte pompós, un insult als extreballadors que ens deuen diners.

No em serveix que l'empresa que actualment és propietària del Més Tarragona digui que els deutes són del propietari anterior, Jacint Romeu. Més Taragona continua aprofitant la feina dels qui vam treballar en "l'època anterior". Segueixen publicant fotos d'arxiu realitzades pel Marc Gavaldà i que són propietat individual seva. Fa unes setmanes també van publicar una foto meva, realitzada a la la fira de turisme Fitur el 2005. Em van demanar permís? No. Per tant, entenc que assumeixen el deute.

El Marc Gavaldà ha estat valent portant la seva protesta a la celebració de dimarts. Ho va veure molta gent, incloses les autoritats i anunciants que continuen abocant diners en aquest mitjà que deu diners als extreballadors. Una altra questió és la mesquinesa demostrada per l'empresa, oblidant els que vam engegar el projecte el març de 2004. Estic molt emprenyat i no sóc l'únic. L'Octavi Saumell també ha posat la seva indignació negre sobre blanc. Altres han decidit passar aquesta vilesa fent menys rebombori, però estan igual d'emprenyats.

Gràcies a tots els que heu mostrat la solidaritat amb el Marc, els altres treballadors impagats i els oblidats que per sort no els deuen res. Ens hem sentit acompanyats. Amb 450 euros menys que són meus a la butxaca seguiré endavant, però del cap no em marxarà que hi ha un noi que amb el que li deu Més Tarragona es podria comprar un cotxe nou. I a sobre sembla que se n'enfotin d'ell seguint publicant les seves fotos.

I no oblideu visitar el Saló dels Penjats, el bloc de l'Octavi o l'Illa dels Monstres. Hi trobareu comentaris, alguns força enginyosos. He vist un augment molt important de les visites al meu bloc durant el dia d'ahir, marcant un récord. Això vol dir que ens hem fet ressò d'aquesta situació tan injusta.

Il·lustro aquest article amb una fotografia amb diversos 'oblidats' del Més Tarragona.

2 comentaris:

Octavi ha dit...

És vergonyós el que han fet. El senyor director general/director de continguts ha demostrat tenir molt poc sentit comú, a banda de ser un rencorós perquè vam marxar. Molts de nosaltres ens en vam anar per millorar professionalment, farts de fer més hores que un rellotge sense saber quin dia cobraríem. Mai vam rebre ni una mostra de suport ni un gràcies, només crítiques. Realment, el millor del Més Tarragona va ser del març del 2004 a l'agost del 2005. A partir de l'arribada d'aquest senyor, la situació va canviar. A pitjor.

Anònim ha dit...

Els comissaris polítics són així. Gent que té molt poc talent i força dropa que s'amorren a la mamella i a viure.

Aquest home ha acabat de posar-se n evidència aquests últims dies.