Em va sorpendre molt el xarel·lo vermell que produeix. El negre, merlot, que ja havia provat per Nadal és un valor segur. El blanc, fet amb xarel·lo més molt aromàtic. També vam provar el dolç i el rosat. A l'etiqueta del revers de les ampolles ressumeix la seva filosofia, en català i anglès: viticultura sostenible, pura biodiversitat, expressió del terrer, fermentació en bota.
El celler el té ubicat a la casa pairal, del segle XVIII, al bell mig de Bonastre. Tines d'acer, botes de roure, àmfores on hi fermenta el seu xarel·lo, cups reconvertits en espais per acumular ampolles que van envellint, com el seu cava reserva... S’hi respira el pas del temps però també la modernitat. I és que té molts projectes en marxa. La seva empresa és jove i d'il·lusió i ganes no li’n falten. La seva aposta és per la qualitat i no la quantitat. Busca un client entès, que sàpiga valorar la complexitat del seu vi. Està preparant la infraestructura per potenciar l'enoturisme, conèixer el vi visitant les vinyes. Apunteu aquest nom: Sicus. Terrers mediterranis.
Aquí podeu llegir i comentar reflexions, pensaments, crítiques que de tant en tant vaig penjant. Política, comunicació, llibres... i de la vida en general. Més o menys el que els qui en saben diuen que no ha de ser un blog
divendres, de juny 15, 2012
Per les vinyes de Bonastre
Em va sorpendre molt el xarel·lo vermell que produeix. El negre, merlot, que ja havia provat per Nadal és un valor segur. El blanc, fet amb xarel·lo més molt aromàtic. També vam provar el dolç i el rosat. A l'etiqueta del revers de les ampolles ressumeix la seva filosofia, en català i anglès: viticultura sostenible, pura biodiversitat, expressió del terrer, fermentació en bota.
El celler el té ubicat a la casa pairal, del segle XVIII, al bell mig de Bonastre. Tines d'acer, botes de roure, àmfores on hi fermenta el seu xarel·lo, cups reconvertits en espais per acumular ampolles que van envellint, com el seu cava reserva... S’hi respira el pas del temps però també la modernitat. I és que té molts projectes en marxa. La seva empresa és jove i d'il·lusió i ganes no li’n falten. La seva aposta és per la qualitat i no la quantitat. Busca un client entès, que sàpiga valorar la complexitat del seu vi. Està preparant la infraestructura per potenciar l'enoturisme, conèixer el vi visitant les vinyes. Apunteu aquest nom: Sicus. Terrers mediterranis.
amb ganes d'anar-los a descobrir! ;)
ResponEliminaQuan vulguis us poso en contacte!
ResponElimina