dimarts, de març 09, 2010

Agradable i satisfactòria tarda d’escacs

En aquesta foto podeu veure la legió de jugadors del Club Escacs Torredembarra que vam anar dissabte passat a jugar el II Torneig Vendrell Garcia Lorca. Es tractava d’un campionat de partides de deu minuts per jugador, amb un total de vuit rondes. Tres hores intenses d’escacs i una quarentena de jugadors. En Xavi Galimany va fer la millor actuació d’un jugador del CE Torredembarra, acabant tercer amb 6 punts i pujant al podi. En Francesc Blasco va ser sisè amb cinc punts I un servidor va sumar també cinc punts i vaig acabar vuitè. I el més interessant: vaig emportar-me el trofeu de primer classificat del rànquing de 1801 a 1900 punts d’ELO.

Aquesta copa em va fer il·lusió. Feia anys que no en guanyava cap. Hauria d’entrenar més perquè els escacs necessiten dedicació. És un esport molt complex i més actualment amb la irrupció de programes informàtics cada cop més potents. Però costa trobar temps i ganes. Aquest dissabte em van sortir unes bones partides i vaig notar que feia un bon joc. Fins i tot vaig empatar amb el segon classificat i també vaig fer taules en la darrera i decisiva ronda. En total: quatre victòries, dos empats i dues derrotes. I m’ho vais passar molt bé. Però el més important és el bon ambient que hi ha actualment al Club Escacs Torredembarra i la pedrera que està pujant. El futur està assegurat.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Luís Suñé deberías abrir tu blog, caso contrario, los ciudadanos de la Torre no podemos opinar y tienes obligación de escucharnos al menos mientras seas concejal.