dissabte, de març 31, 2012

Sis anys de Salvatblog

El 31 de març de 2006 neixia Salvatblog. Les xarxes socials no existien per al gran públic. Els blogs vivien una època d'expansió i eren el punt de trobada dels que ja estàvem una mica malalts d'explicar les nostres històries vàries a internet. Els comentaris als blogs rajaven a dojo, amb debats constructius i també comentaris que anaven més enllà de la mala educació i fregaven la calúmnia. Aquests personatges, sempre amagats darrera l'anonimat, continuen circulant per la xarxa però ara troben altres hàbitats, com el twitter, per exemple.

Salvatblog ha anat evolucionant i actualment intento aprofitar les sinèrgies amb les xarxes socials. A principi d'any vaig canviar el disseny i he fet una profunda revisió dels enllaços amb altres blogs o webs, molts dels quals han quedat penjats o desactualitzats, que malauradament són basants. Obrir un blog sempre ha estat molt fàcil i molts s'hi han llençat, sovint amb una hiperactivitat inicial, però és al cap d'uns mesos quan la regularitat i la perseverància s'erigeixen com els grans valors dels bloggers. I aquí és on molts d'aquests blogs cauen com a mosques.

En el meu cas he tingut èpoques de més activitat i de menys, però mai he abandonat la publicació de posts d'una manea més o menys regular. Ja sabeu que aquest és blog miscel·lànic on hi trobareu tota mena de temàtiques. Els experts aconsellen decantar-se pels blogs temàtics, però a mi m'agrada que Salvatblog tingui aquest punt de calaix de sastre. Com sempre, hi sereu tots i totes benvinguts i benvingudes.

4 comentaris:

Rosa Maria Guasch ha dit...

Felicitats Jordi, el teu bloc tè un caire molt diferent a altres blocs que hi han per la xarxa el teu es d'opinió que hi pots estar d'acord o no, però no si troba el insult sota anònim, jo ara em dedico més al facebook o al twitter, on els comentaris van am la firma d'aquell qui els fa, tu també hi ets present els joves sou els capdavanters amb l'us de les xarxes socials. FELICITATS!!!.

jordi salvat ha dit...

Moltes gràcies Rosa Maria! Sempre he intentat mantenir una línia de de debat i crítica, però també de respecte. Ens anirem trobant pel facebook i el twitter!

Sònia(dora) Ferrer ha dit...

Moltes felicitats per aquests sis anys i per tirar endavant una proposta "diferent". Una bona abraçada!

jordi salvat ha dit...

Moltes gràcies Sònia, que ja sé que ets una fidel lectora!