dimarts, de juny 26, 2007

Doncs sí, me'n vaig

Aquest dilluns ja vaig poder veure algun comentari al Saló dels Penjats explicant que deixo el Més Tarragona i aquest matí he comprovat un post que a més de parlar dels problemes laborals als mitjans del Grup 100% informa que deixo el Més Tarragona i me'n vaig a un altre diari gratuït, l'Aquí. Confirmo que tot això és veritat com alguns ja ho heu conegut de boca meva. Ha estat una decisió llargament meditada en què uns factors han pesat més que altres i m'han impulsat a afrontar un nou repte laboral.

Com em deia la periodista i actual regidora tarragonina Begoña Floría, els periodistes ens impliquem molt en el mitjà de comunicació que trebalem i la feina que realitzem. En el Més Taragona hi sóc des del número zero. És més, ja hi treballava quan era un setmanari que no llegia ningú. He estat redactor, cap de redacció i director. He intentat fer la meva feina el millor possible amb els mínims recursos possibles -cada cop menys- i dignificar el món dels diaris gratuïts amb un producte humil però amb una certa qualitat.

Continuo creient en la premsa gratuïta i ho demostra que seguiré treballant en un mitjà d'aquest tipus. Però la meva etapa al Més Tarragona crec que s'ha acabat després de més de tres anys implicat en un projecte pioner a les comarques de Tarragona i que sempre recordaré amb molt afecte i estima. Amb el temps, les coses negatives van quedant en el subconscient més profund i recordes els aspectes positius. Em queden encara uns dies al capdavant del Més Tarragona i intentaré continuar fent la feina el millor possible, tot i que vivim un moment difícil.

30 comentaris:

rafael ha dit...

Querido Jordi,pienso que te podias hacer cargo de la radio de la Torre, y de esta manera darle una poca de vidilla, creo que no saben que hacer con ella, nuestro amigo Ciuro no tiene ni zorra idea, yo desde tu blog, lo pido.
Queremos que el Jordi, dirija la radio del pueblo. besitos y suerte

rafael ha dit...

Como le meta mano Don Manuel, sera Radio Teletaxi o algo parecido.

QUEREMOS QUE EL JORDI DIRIJA ONA LA TORRE¡¡¡¡

QUEREMOS QUE EL JORDI DIRIJA ONA LA TORRE¡¡¡¡

QUEREMOS QUE EL JORDI DIRIJA ONA LA TORRE¡¡¡¡

rafael ha dit...

QUEREMOS QUE EL JORDI DIRIJA ONA LA TORRE ¡¡¡¡y con sueldo de concejal como minimo.

ANIMAROS Y PEDIRLO TODOS, SERA LA MANERA DE QUE OIGAMOS LOS PLENOS EN DIRECTO O EN DIFERIDO.

Anònim ha dit...

Enhorabona Jordi pel teu canvi de mitjà. Espero que la nova etapa et vagi molt millor que la que has passat els darrers mesos al Més. Anims i endavant!

El Capità Tarragona ha dit...

Et dessitjo la millor de les sorts i que converteixis l'Aqui en un gran diari.

Al final sempre passa el que dius, les coses dolentes les oblides i les bones queden en el subconscient, però a la llarga, perquè a curt termini un acosutma a recordar més momentos dolents que bons.

Els bons moments soón per sempre, els dolents s'acaben oblidant.

Salutacions i sort (o Molta Merda)

Anònim ha dit...

Jordi, et desitjo el millor en aquesta nova etapa laboral,

Al Fasntasma: El nou director d'Ona La Torre és l'Albert Bonet, que ha obtingut el nomenament per concurs, i en aquest moment estan en fase de redacció de la programació, les emissions en proves s'acabaran quan comencin les emissions regulars, previsiblement a partir de la Festa Major, i encara no hi ha regidor de mitjans de comunicació nomenat. Proposar al Jordi ara per aquest tema, crec que és fóra delloc. Que ho comenti ell. si s'escau.

rafael ha dit...

Francesc, que no lo sabia..Quien es este tal Bonet??.
En cualquier caso el Jordi de sub-director, joeerr. besitos

rafael ha dit...

Ya se quien es este tal Bonet.
Este tio es una enciclopedia, no hace falta poner musica en ona radio, actor y musico ocasional, como le de por cojer la guitarra, menudo cenizo¡¡.

Anònim ha dit...

Molta sort company, crec que el canvi realment és per millorar. Amb el temps recordarem junts aquella etapa de més de dos anys que vam passar junts al Més Tarragona i, sobretot, aquelles converses de cada tarda fent un cafè a la màquina de baix. Impagables. Octavi

sdas ha dit...

Et desitjo molta sort en aquesta nova etapa a l'Aqui, segur que no t'arrepentiràs de la decissió que has pres.

Anònim ha dit...

I quines tasques desenvoluparas a l'Aqui? També seras director? Perque crec que ja n'hi ha un, no?

Cèsar Llamborda ha dit...

Desitjar-te molta sort. L'Aquí pesno que està molt bé a nivell de continguts i fotografies.

Tenen bon olfacte!

Núria ha dit...

Moltíssima sort en aquesta nova aventura!!

jordi salvat ha dit...

Gràcies a tots!

Estic en un moment molt especial i estrany i van molt bé aquests copets a l'esquena. A l'Aquí coordinaré la secció de Tarragona i és un repte molt motivador.

Sobre els cafès amb l'Octavi, realment eren entranyables. Era el que deiem un "alto en el camino", per afrontar el llarg tancament.

Sobre la direcció d'Ona la Torre, crec que està en bones mans amb l'Albert Bonet. Costa engegar un projecte com aquest i més en una població com Torredembarra. Igulament Gràcies Fantasma!

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

Jordi molta sort en aquesta nova faceta que començaràs amb l’Aquí.
Per altra banda felicitar al diari Aquí per l’encert del fitxatge d’un gran professional com tu, i desitjar també molta a sort al més Tarragona perquè deixant-te marxar, tindran un buit difícil d’emplenar, en tot cas suposo que cadascú està allà on es mereix i si professionalment et sents realitzat i valorat, endavant i enhorabona .

Unknown ha dit...

En tot cas espero que la nova feina et permeti un petit espai per continuar actualitzant aquest ferm blog i et desitjo que et vagi molt bé.

Si una cosa m'agrada del diari Aquí són les fotografies d'Alba Mariné: molts cops em sorprenen.

Per a la resta de companys que no cobren el seu sou (ho he llegit als Penjats) doncs modestaent no puc fer altra cosa que el dilluns no postejar en solidaritat amb aquesta colla de periodistes que molt sovint llegeixo´i de tant en tant miro.

I si algú s'hi vol afegir, doncs genial.

Antonio ha dit...

Vaja! Doncs espere que el canvi de feina siga a millor. Supose que si estant de director ho deixes deu ser per algun entrebanc en el quefer diari. Tens moltíssssssima raó quan dius que els periodistes ens impliquem massa en el mitjà on treballem, moltes vegades sense anar-nos-hi res, i sovint també sense que això es reconega de cap manera. Imagine que les coses puguen haver anat per aquesta vessant, no?

Espere que m'ho pugues dir d'ací unes quantes setmanes, en companyia d'un café o una cervesa a les comarques de Tarragona. Ja t'avisaré quan sàpia més de dates de visita i tota la pesca. Mentrestant, reiterar-te els meus millors desitjos per a la nova aventura periodística... Tot i que jo defense els diaris de pagament de tota la vida (potser és també un acte d'implicació, jejejeje).

Salut i molts ànims des de terres alacantines!

Antonio ha dit...

He fet una visita al "Saló dels Penjats" i, a banda de semblar-me molt interessant en el seu conjunt, he vist quin és el problema de Més Tarragona. Així és que des de 400 km al sud us envie tot el meu suport i tots els meus ànims. I tots units en les mobilitzacions que es puguen dur a terme!

Salut!

resnoesmesqui ha dit...

Molta sort, Jordi. Estic segur que faras una bona tasca. Tenim una conversa pendent, ja saps.
Les noves aventures sempre son maravelloses i més en el mon del periodisme, els reptes sempre son dificils d'acceptar, pero la gent com tu s'ho mereixen i molt més.
Bé ja saps, sort, endavant i "molta merda"

Unknown ha dit...

He utilitzat una foto del teu blog en el meu darrer post, espero que no hi hagi cap inconvenient. Si és així m'ho comentes i la canvio.

Vinga!

Anònim ha dit...

Adéu, tamca la porta i la llum!

jordi salvat ha dit...

Tondo,

Cap problema. La fotògrafa ens deixa. Aquesta foto em porta molts records perquè era un equip nombrós i formidable. Grans professionals i grans persones (no és un tòpic). Ara només quedarà el Rafa, dret al meu costat. I ara de vacances.

Reitero les gràcies a tots els que em desitgeu sort.

Anònim ha dit...

Domènec Belis escriu:

Jordi, et desitjo molta sort en el nou cami que has empres, desitjo que aixo no faci que aturis el blog de les noticies torrencas, doncs quan un empren una nova feina si dedica amb cor i anima.
Crec que el teu blog es un del mes acertats de les noticies locals.

Molta sort i endevant.

jordi pla ha dit...

Endavant !

Anònim ha dit...

Jordi, molta sort, ho faràs molt bé en la nova etapa que comences i has d'estar molt orgullós de l'aportació que has fet al Més Tarragona, perquè heu aconseguit un producte molt digne amb pocs mitjans. Seguim en contacte.

Bego (no he pogut signar bé, el comentari em donava problemes)

Antoni Ramos ha dit...

Feia alguns dies que no entrava al teu bloc mite de la comunicació... i weno, ja sabia que marxaves a la competencia... i es una llastima pels que ens quedem, de moment, al MES, perque ets una gran persona i un grande profesional, amigo... la veritat es que sóc on sóc gracies a l'Octavi i gràcies a tu... que em vau ficar a fer caps de setmana a Tarragona i després cap a Reus que hi falta gent! Has fet bona feina al MES, millor encara del que es podia fer amb els mitjans que tenim... i bueno, que molta sort en el teu nou destí -molt aprop del MES REUS, eh!!!-. I ya sabes amigo, si necesitas alguien que venda alfombras... xDDD!!!!

Anònim ha dit...

Soy Ahmed. Ramos, las alfombras las vendo yo. Bueno, bonito, barato!!!

Anònim ha dit...

No saps el que fas! Jo vaig estar a l'AQUÍ sota les ordres d'una persona que no vull anomenar i va resultar tot un infern. Espero que aquesta persona marxi del projecte i ocupis tu el seu lloc. De no ser així te'n penediràs perquè l'ambient és insuportable a l'AQUÍ. És una pena perquè és un gran projecte amb un equip boníssim que l'actual director no sap motivar sino tot el contrari. Molta sort! David

Anònim ha dit...

D´on marxas quedaran descansats i pobres aquest de l´Aqui quan et conexint bé. Es nota la quantitat d´amics que comenten tirante tantes floretes. Mai has estat imparcial en el teus escrits, i ja sé que pases molt d´aquestes crítiques, que ja "vienes de vuelta". Ja t´ho va dir ben clar la Montse l´altre dia. Apa adeu i sobre tot deixa Ona la Torre en pau, perquè solsament faltaria sentir-te ja. Els de la Torre no ens ho merexem això teu.

Anònim ha dit...

Quanta enveja que veig en el darrer post... ¿Potser hi ha al darrera un periodista frustrat? Per l'anomin: "que la carrera tan poc es tan complicada, t'animo a que te la treguis i comencis a treballar en aquest món tan precari a veure si segueix opinant el mateix..."

En fi... que tots els canvis són complicats i comporten una certa por... però la incertesa també dona vidilla... i a més... és ben cert allò que diuen de... "quedan-te on estàs només arribaràs allà on ja has arribat". Salut i molta sort. Lídia