dimecres, d’abril 02, 2008

I si el Nàstic baixa a Segona B?


El Nàstic no havia estat tan malament aquesta temporada fins després de la darrera jornada. A manca d'onze partits per acabar la lliga, l'equip grana està en zona de descens i a dos punts de la permanència. El conjunt tarragoní ja fa quatre setmanes que no guanya i ha fet un paper decebedor contra equips que també estan lluitant per la salvació. Dissabte el líder de Segona A, el Numància es va emportar els tres punts del Nou Estadi després de marcar l'1-2 en el minut 94. No és la primera vegada que el Nàstic perd punts vitals en el darrer tram de partit.

El Nàstic porta una dinàmica molt perillosa. S'ha anat acostant gradualment a la zona de descens ajornant la reacció jornada a jornada, mentre la resta d'equips de la zona perillosa han ressucitat i alguns, a costa dels granes. S'han fitxat jugadors al mercat d'hivern, s'ha canviat l'entrenador, l'afició continua responent… Que cal fer per evitar perdre tot el que s'ha aconseguit els darrers anys i caure al pou de la Segona B i tornar a visitar els camps del Novelda, el Palamós o el Vila-joiosa enlloc d'enfrontar-se al Celta, la Real Societat o el Numància?

La permanència és possible. El Nàstic té plantilla, però la majoria de jugadors s'han de posar el mono de treball -perquè fins ara no ho han fet-, arromengar-se i patir. Patir molt! El calendari que queda és bastant complicat, però és el que hi ha. Haver espavilat abans! Pel Nàstic seria un desastre esportiu, econòmic i social baixar a Segona B.

Publicat al diari Aquí el 2 d'abril de 2008

3 comentaris:

Anònim ha dit...

això és caixa o faixa, desgraciadament la permanencia está en mans de uns "professionals" que l'una cosa que es juguen es el seu orgull i no tenir una taca negra en el seu expedient amb el descens a 2ªB.
tot i això hem de confiar en ells perque son els unics que ara mateix ens poden treure d'aquesta situació i savalrnos de tornar al pou de la 2ªB, perque la 2ªB si que és un pou, i tant el Nàstic, com Tarragona se'n resentirien i molt.

per no parlar del futur estadi, encara que en aquests temes més val no entrar-hi, que aquest es un post unicament esportiu

Unknown ha dit...

I amb aquests resultats tetrellat el projecte de nova ciutat esportiva... no es podría reforçar l'esport de base? I deixar-nos de projectes fantasiosos, com el 2017.

Anònim ha dit...

tondo, al gimnàstic l'esport de base sempre li ha importat el mateix que ara: res

només cal fer una ullada quants equips de prebenjamins, benjamins, alevins hi ha al club, moltissims, això demostra que no es fa criba i que el futbol base está entés més com una manera de recaudar diners que com el que hauria de ser, una formació esportiva dels jugadors perque el dia de demà fossin utils al primer equip.