dissabte, de desembre 19, 2009

Coneixent amics i amigues d’Ona la Torre

Ona la Torre, que podeu escoltar al 107.0 FM, porta ja més de dos anys i migen marxa . Hi ha una estructura professional, sufragada per les arques municipals, però moltes hores d’emissió les protagonitzen col·laboradors i col·laboradores que no cobrem ni un euro. El sopar que vam celebrar el passat divendres 11 de desembre va ser una mena de regal que ens va oferir l’Ajuntament i la ràdio en reconeixement d’aquesta tasca desinteresada però feta amb passió i ganes de fer-ho bé.

PAquest sopar ens va servir també per conèixer-nos una mica alguns d’aquests personatges que ens agrada fer ràdio per parlar de música, cinema, blogs, de torrencs i torrenques que tenen aluna cosa a dir o històries misterioses. Fins i tot vam fer una improvisada presentació per explicar qui som i que fem cada un d’aquests col·laboradors i col·laboradores. La setmana anterior, un assoleiat dissabte al matí, ens vam fer una foto de tots els que parlem pels micròfons d’Ona la Torre. Aquest tipus de celebracions són les que fan caliu en una emissora de radio

Des del primer dia –en aquella tertúlia un dissabte al matí amb Antoni Vilà, Núria Goméz, Tomàs Carot…- he volgut col·laborar dessinteressadament amb Ona la Torre i ho he fet parlant de blogs i entrevistant desenes de blocaires torrencs i de fora del nostre municipi. A mitjan dels 90 em vaig moure per muntar una emissora de ràdio. Llavors m vais topar contra un mur infranquejable, forjat per la por a una excessiva llibertat d’expressió. Una dècada després ho hem superat i hem anat molt és enllà, amb una emissora que té 8.000 oients registrats, el fruit d’un treball iniciat per Jordi Rom, continuat per l’Albert Bonet i el seu equip i rematat pel Joan Enric Vidal i els qui ara formen la plantilla d’Ona la Torre. Felicitats!!!

1 comentari:

Octavi ha dit...

Va ser tot un plaer ser un dels convidats per parlar dels blocs!!! Pit i amunt Ona la Torre!!!