divendres, d’agost 10, 2007

Muntanyans II, capítol 336: L'enquesta i la inundació


Torno a parlar de Muntanyans II per dues raons. La primera és donar a conèixer les dades de l'enquesta que he realitzat en aquest bloc les darreres dues setmanes. La pregunta era: "Quin partit ha tingut una posició més coherent en l'afer Muntanyans II?". And the winner is... Esquerra Republicana de Catalunya, amb un 26% dels vots. Us recordo que només es pot votar una vegada des d'un mateix ordinador i també us informo que ha estat una de les enquestes amb més participació.

La segona opció més votada és "cap" dels partits i l'Alternativa Baix Gaià i CiU completen el podi empatats a un 16%. El PP els segueix amb un 10% i acabem amb l'ADT (6%), PSC (4%) i GIT (3%). Per a molts seran dades sorprenents i més si visitem els diferents punts de la blocosfera torrenca i alguns diran que ERC s'ha mobilitzat per guanyar l'enquesta. Jo deixo els resultats aquí i sou vosaltres que els valoreu.

L'actualitat de Muntanyans II, mentre l'aliança CiU, Agrupació i Alternativa treballen per trobar escletxes legals per paralitzar els treballs en aquest polígon urbanístic, passa per la inundació del pas subterrani construït a la Marítima Nord per l'empresa Vegas del Guadaira, la mateixa que actua a Muntanyans II. En parlen els blocs de l'Alternativa, com el del regidor Lluís Suñé. I també es genera un debat perquè alguns comentaristes recordem que l'obra no està acabada. També es refereixen a aquesta inundació altres blocs com el de l'Alternativa Baix Gaià, el Siscu Mercadé o el Carles Rico.

Us deixo una nova enquesta molt més estiuenca i d'acord amb aquesta època que sembla que tothom estigui de vacances, tot i que no és ni molt menys així.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Veieu com no es pot fer cas de les enquestes?

Anònim ha dit...

Anònim si el Resultat no hagués sigut aquest, també diries el mateix. hipòcrites

Anònim ha dit...

És veritat, tu fas cas de les enquestes d'internet? jo no faig cas ni de les fan les empreses que es dediquen a això, ja que sempre miren d'arreglar-ho per a qui paga...

Francesc Mercadé ha dit...

Gràcies per citar-me, només volia dir dues coses sobre l'enquesta: no hi vaig votar, i la segona acabo de votar tres vegades seguides la teva enquesta de l'estiu. Només cal canviar de navegador. Amb això només vull dir que aquest tipus d'enquesta no són fiables, i punt.

Anònim ha dit...

les enquestes segons les enquestes no son de fiar

Anònim ha dit...

Jo crec que hauriem de començar a plantejar-nos si existim. Som reals? Somien els robots amb ovelles elèctriques? En realitat tot això que creiem tant important interessa a la gent? Nosaltres som tant importants ? Un cop excitats per una campanya ejaculem el vot i ja fins la pròxima excitació colectiva ? Es estiu.....