dimecres, d’octubre 03, 2007

Gràcies, Fantasma


En un dels blocs que acostumo a entrar de forma gairebé diària, he trobat aquest dimecres una agradable sorpresa. El Fantasma del Castillo m'ha dedicat una caricatura, com ja ha fet amb diferents regidors i altres personatges torrencs. L'he trobat simpàtica. No ho sé si se m'assembla. Sou vosaltres els que ho heu de jutjat.

El Fantasma em dibuixa amb un llapis a la boca. És un símbol, perquè l grafit l'utilitzo ben poc. M'agrada més el bolígraf, senzill, sense pretensions, artífex d'aquesta lletra que amb prou feines jo m'entenc. La càmera si que la intento portar sempre a sobre. Mai se sap quan et pots trobar la notícia (encara que sigui noticieta).

I el micro! Ja us deia en un post anterior que la meva amant furtiva és la ràdio, sobretot en forma de tertúlia. El CAT a la samarreta em defineix molt bé. Sóc català i m'hi sento. Que hi farem?! La samarreta més que blanca podria ser blaugrana, però ja està bé.

Moltes gràcies, crack!!!

11 comentaris:

Unknown ha dit...

Un estil peculiar però que denota molt bon rollete...

mossèn ha dit...

em sembla que li calen uns quants dies al gimnàs !!! ... salut

rafael ha dit...

Es dificil hacer caricaturas con fotos que no sabes si son actuales o son de hace tres años, mas dificil es cuando las rasgos no son asimetricos, en el caso de nuestro queridisimo Jordi ocurre lo siguiente: No tiene una nariz que facilite el trabajo, pues su nariz en muy normal, tampoco tiene los ojos desviados como el amigo Mercade..vamos que es guapillo, lo cual dificulta el trabajo, y el que me diga que no se le parece, cuelgo la foto que me ha servido para dibujarlo en mi blog. Jordi me debes una coca cola, por los derechos de autor. muchos besitos..Morreo NO.

Lídia ha dit...

Quina gràcia!!! Home... A mí, si no ho haguessis dit m'hagués costat trobar-te la semblança... La veritat és que al fantasma del castillo (magnific dibuixant que ho demostra períodicament al seu blog)li han sortit altres caricatures més fidedignes. Però, perquè negar-ho, té el seu puntillo. Un 10 per l'humor dels dos. Salut!

Octavi ha dit...

Jajajjaa!!!!! lo millor és el CAT de la samarreta...deu ser per què t'has llegit Nació.cat, no? el llapis deu ser de l'època que feies els llançats al més Tarragoa, no???

Herois ha dit...

Demana-li l'original del dibuix!

Antonio ha dit...

Crec que el dibuix està molt ben fet, i que, com diuen per ací, denota molt bon "rollete". Ara bé, no hi trobe la semblança amb tu, excepte en el "CAT"... Però la intenció és el que compta.

Salut!

El Capità Tarragona ha dit...

T'hi assemblis o no, la intenció és el que compta!

És bonic que li facin això (i no haver de pagar!)

Jobove - Reus ha dit...

ho tens tot nomes et falta la barretina i el porró

salutacions dels ganxets !!

jordi pla ha dit...

El fantasma amb un llapis és un perill públic.

Jobove - Reus ha dit...

entra a aquest link:

http://store.findmadeleine.com/index.html

mercenaris !!!