dimecres, de juliol 02, 2008

Albert Solé "Banderas" ja és un mite televisiu

El Ricard Peris, company de pis durant dos anys i de Facultat durant quatre, m'ha instigat a escriure un post sobre un altre company d'aquells idealitzats anys universitaris, l'Albert Solé, conegut també com "Banderas" i que és notícia. L'Albert , sabadellenc resident a Rubí, periodista d'El 9 Esportiu, ha estat aquest dimecres el guanyador del programa de TV3 Els 25, que busca la persona que en sap més de la cadena catalana. Alguns ja sabíem que guanyava i hem disfrutat del programa.

L'Albert ha començat de forma discreta, camuflat al fons a la dreta. Han anat caient els seus contrincants -25- i s'ha classificat tercer per la final a 5. Llavors ha abandonat la discreció i ha demostrat que és un malalt de Força Barça, distanciant-se insultantment dels rivals amb una efectivitat impressionant. El nostre crack ha consumat la superioritat amb la visita de la Mònica López -una aparició d'alçada- i en la final a dos ha guanyat per 5-2 a un casteller dels Xiquets de Tarragona que és de Sant Vicenç dels Horts. En Esports, no té rival. Ell, exmembre dels Castellers de Sabadell, li ha faltat veure el Cuní de veritat en la prova final per doblar els 3.000 euros. Gran, molt gran!!!

Ara l'esperem veure a la fase final i que demostri que és un malalt de TV3. Més val aquesta addicció que altres. Encara recordo quan es gravava els culebrots de 'La Nostra' i els veia a la nit. M'ho explicava i me'n reia d'ell. Doncs li ha tret rendiment. L'hem vist carismatic com sempre, amb el seu saber estar, la càmera estimant-lo, aguantant la presència torbadora de la Juit Mascó i la Mònica López. "Banderas", ets l'amo. Felicitats!!! T'ho mereixes.

En la foto que acompanya aquest post ens podeu veure a mi i a ell a l'esquerra de l'imatge amb altres excompanys de la carrera a la Plaça Reial de Barcelona fa un parell d'anys amb un nivell d'euforia alt.

4 comentaris:

Ricard ha dit...

Perfecte Salvat. Gracies per recollir la petició. ara el mite ja ha fet el salt a la televisió.

Per cert, us vau fixar en l'escena final on el gran Albert va agafar a la Judit per cintura, mentre la seua ment pensava "anem cap allà rubia". Quin poder de seducció...

Anònim ha dit...

Gràcies companys per fer-me famós, cosa que em produeix certa urticària...
Veient-me a mi mateix per la tele amb la Mascó al costat m'hi podia haver arrambat una mica més! jejeje
Per cert Jordi, encara ho faig això de grabar-me els programes que m'interessen i veure'ls a la nit quan arribo tard de la feina, i com dius tu, ara n'estic treient un rendiment!!

Ja us informaré si em converteixo en milionari gràcies a tenir TV3 sempre endollada a casa

Salut

Albert Solé

jordi salvat ha dit...

Amics,

Albert Solé "Banderas" ja té grup de suport al Facebook. Ara toca guanyar la final.

Anònim ha dit...

Salvat, com puc entrar al facebook aquest per veure-ho. Sóc un autèntic ignorant d'aquestes coses, ja ho saps...

Albert Solé