divendres, de juliol 18, 2008

Cròniques de l'altra banda (XVII)

Les setmanes són molt diferents per un cap de Premsa i Comunicació del Consell Comarcal de l'Alt Camp. Els dies també difereixen molt. I s'agraeix aquest allunyament de la rutina. Hi ha dies que reculls fruits sembrats setmanes enrera i altres que has de treballar pel futur, fins i tot a mesos vista. La planificació en aquesta en una feina com la que faig ara és important. Dedicar una o dues hores a pensar, a definir estratègies, trobar solucions, buscar experiències en altres administracions... Costa a vegades fer-ho, però crec que s'ha de fer.

Dimarts ens vam desplaçar amb la Marina Ranyé, la tècnica de turisme del Consell de l'Alt Camp, al Consell de la Conca de Barberà per participar en una reunió de la Ruta del Cister, on, evidentment, hi era una representant de l'Urgell. Vam parlar del GR-175 i de la promoció que en volem fer d'aquí a uns mesos un cop s'ha millorat aquest sender que serveix per anar d'un monestir cistercenc a l'altre. Aquests temples també seran l'escenari aquestes nits d'estiu d'un cicle de concerts. Ja sigui gospel, blues, jazz o la Lídia Pujol, la combinació amb les pedres centenàries serà màgica. La primera cita, aquest dissabte a Poblet

Dijous va ser també un dia de feina intensa a la Casade Cultura de Valls en la jornada tècnico-política del Programa d'Actuació Comarcal (PAC), un document que ha de marcar l'activitat del Consell fins el 2011. Consellers i tècnics vam aportar idees amb una dinàmica coordinada per la Lurdes Quintero que va genrera debats altament interessants (a la foto em podeu veure amb l'alcalde de Nulles, el Xavi Domingo, l'Ingrid i la Griselda, en plena feina). Més endavant els tocarà el torn a la resta d'alcaldes i regidors de participar en el PAC. I és que la participació és vital en aquests processos.