dissabte, de gener 17, 2009

Cròniques de l'altra banda (XXXIX)

Estem de trasllat. La foto no deixa cap ombra de dubte que aquesta setmana al Consell Comarcal de l'Alt Camp hem treballat enmig de caixes plenes d'expedients i tot tipus de docuementació i altres que encara s'han d'omplir. Bé, massa de buides ja no en queden perquè aquesta setmana que ve emigrem cap a la nova seu, al carrer Mossèn Martí número 3. Fa encara no deu mesos que treballo al Consell i massa pena no em fa deixar l'atapëïda però entranyable seu del Passeig de l'Estació, però els veterans i veteranes si que se'ls nota un cert sentiment.

El trasllat està sent molt gradual i al ciutadà no l'està afectant massa, que és el que realment compta. Aquesta setmana ve la fase més complicada amb el trasllat del gruix dels treballadors a Mossèn Martí. Altres ja hi són. Aquesta setmana els vaig anar a visitar i estan ben instal·lats i còmodes. A manca d'alguns detalls, la nova seu fa mot bona pinta. Qui vulgui vindre a veure-la només cal que m'ho digui.

Aquest darrer tram de gener s'està centrant molt en el turisme. Dimecres vam donar dades de visites i consultes al Monestir de Santes Creus. Mentre el darrer capítol ha pujat lleugerament el primer ha baixat una mica més. Dades negatives? En un any de crisi, tan dolentes no són. El mateix dia vam presentar els darrers tríptics turístics que restaven perquè els 23 municipis de la comarca en tinguin. Es tracta de 20.000 exemplars, 5.000 per cada un d'aquests quatre pobles: Querol, la Masó, el Milà i el Rourell.

I aquest dijous vinent presentem el número de febrer del Descobrir Catalunya, que dedica el dossier central a l'Alt Camp. Serà a les 19 hores a Casa de Cultura de Valls. Us hi espero.

4 comentaris:

Unknown ha dit...

Doncs vinga, bon trasllat

Unknown ha dit...

I bona temporada de calçots :-)

jordi salvat ha dit...

Gràcies amic Tondo,

Diumenge que ve comença oficialment la temporada de calçots, però ja setmanes que es poden menjar. A embrutar-nos doncs!!!

Laia Martínez ha dit...

JEJE bon trasllat jordi, teòricament s'hi està millor en un lloc nou k en un vell, teòricament ha de tenir millors condicions i és nou... és així? spero k s1! fins la propera