dimarts, de gener 04, 2011

I semblava una broma

El dimarts 28 de novembre, Diada dels Sants Inocents, la Sònia Ferrer i un servidor vam fer un repàs de les bromes realitzades pels diferents mitjans de comunicació durant aquesta jornada a Blogs a Ona la Torre, la secció del magazine de tarda que hi faig en aquesta emissora. I una notícia publicada ara no recordo per quin diari deia una cosa així com: “Tanquen CNN+ i serà substituïda per un canal Gran Germano 24 hores”. Cola com una bola. Fins i tot per a més d’un pot ser bastant difícil d’empassar.

Doncs no! És la pura realitat (si us ve de gust canvieu la r per la t). Després de la fusió entre les cadenes Telecinco i Cuatro, una de primeres decisions ha estat carregar-se un canal d’informació 24 hores i posar en el seu lloc 24 hores de la vida d’uns personatges que fan el dropo tot el dia i que el màxim a què poden aspirar és a ensenyar pit i cuixa a Interviú o convertir-se en comentarista de les peripècies de les noves fornades d’habitants de la casa de Gran Hermano que vindran després que ells. Un bucle de merda televisiva.

Per cert, des d’aquest inici d’any aquests personatges tenen un gran problema: no poden fumar dins de la casa a causa de la Llei Antitabac. Pobrets, quina pena que em fan!