dimarts, de juny 09, 2009

Cròniques de l'altra banda (LVIII)


Arribo una mica més tard però no falto a la cita setmanal per explicar-vos algunes de les coses que es couen pel Consell Comarcal de l'Alt Camp. Aquesta setmana disfruto de vacances i arriben després d'una setmana anterior molt intensa. Serà perquè s'acosta l'estiu i a tots ens entren les presses? Dilluns vaig fer una altra visita al Pla de Manlleu per treballar junt amb l'Agrpació d'Agricultors i els ajuntaments de la Juncosa del Montmell, Aiguamúrcia i Querol en la potenciació de la zona. Avancem i no tardarem a treuren fruits. Llàstima que el forn estava tancat. Fan un pà boníssim.

Dimarts es va presentar a la sala d'actes del Consell l'associacíó de familiars i malalts mentals 'Porta Oberta'. Són gent amb molta empenta que volen trencar un dels tabús que encara té la nostra societat: la gent amb transtorns mentals severs. 'Porta oberta' es va crear el 2005 a Valls però ara volen créixer per tot l'Alt Camp i la Conca de Barbèrà. Dimecres ens va visitar la consellera d'Acció Social i Ciutadania. Carme Capdevila, la segona consellera de la Generalitat que visita la nova seu comarcal, va inaugurar el Servei d'Atenció i Informació a les Dones (SIAD), un terreny amb molta feina a fer. Fa anys que està aflorant la violència psíquica i física exercida sobre les dones i cal reaccionar adequadament des de les administracions.

Dijous va tocar el torn al projecte didàctic Fem un Castell, un material amb el que van disfrutar els nens i nenes del CEIP Eugeni d'Ors. La Colla Joves de Valls va fer un pilar de cinc per culminar la presentació. I divendres vam acabar aquesta atapeïda setmana amb la VI Jornada de Reflexió Ambiental, amb un títol una mica llarg però molt interessant i que va generar molt interès i debat: ‘La influència en el medi i en el paisatge de la producció i consum de productes locals, ecològics i lliures de transgènic'. Em va tocar moderar la taula rodona -en la imatge- que va posar punt i final a la jornada que va servir per commenmorar el Dia Mundial del Medi Ambient.

Aquesta setmana hem editat el segon número de la revista Info Alt Camp, un vehicle informatiu en el qual hi tenim molta confiança per explicar la feina que fem des del Consell Comarcal de l'Alt Camp.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Ei LLaneras!!!

Llaneras, per fer una comparació, tu ets amb el treball el que són els típics amics que tornen de vacances i et volen ensenyar totes les fotografies i videos que han fet sí o sí! PESAT!

Per cert, ja veig que al teu Risto Mejide particular no el vols ni en pintura al facebook! No t'has de preocupar de res home, no penjaria res al muro ni faria comentaris crític. Això m'ho reservo pel bloc, i sempre amb respecte. No me l'esperava una censura així d'una persona tan "oberta" com tu.

Llàstima, perquè tinc una foto-caricatura xulíssima per posar ... Up to you!

Unknown ha dit...

Hola amics.
Us recordo que aquest diumenge a les 17h, s'inaugura el Biketrial Park de Torredembarra, al costat del cementiri.
Portes obertes i picapica per tothom!
www.angelbatlle.blogspot.com

jordi salvat ha dit...

Amic Risto,

La diferència entre el blog i les fotografies i vídeos de què parles és que el blog no estàs obligat a llegir-lo, pots dedicar-te, per exemple a veure Operación Triunfo, me'n fas un resum i m'ho penges al blog. Igual tampoc ho llegeixo.

Sobre el facebook, els amics els pots triar... i no em ve de gust posar-t'hi. No és res personal.

De bon rotllo


Àngel, un dia d'aquests parlem de com va el teu blog a l'espai de blogs d'Ona la Torre. Que et sembla?

Unknown ha dit...

Hola Jordi!
I tant quan vulguis!
JA saps com trobar-me!

Fins aviat!