divendres, d’agost 15, 2008

Zapatero ens vol tornar a prendre el pèl?

Enmig de les vacances fa mandra escriure sobre el finançament de Catalunya, però és que quan sents dir el que ha dit José Luis Rodríguez Zapatero sobre l'incompliment dels terminis establerts per l'Estatut perquè hi hagués un acord sobre aquest tema et venen ganes de desfogar-te al blog. Zapatero té el vici de prometre coses que no pot complir. Va dir que al Congrés aprovaria l'Estatut que sortís del Parlament. Mentida! Guerra i companyia hi van passar el ribot i ara ens queda la retallada final del Tribunal Constitucional. O que l'AVE arribaria a l'Estació de Sants el desembre de 2007. Mentida! Fins ben entrat el febrer l'AVE no va unir les ciutats de Madrid i Barcelona.

Ara ha fet un pas més. Zapatero ha incomplert una llei orgànica com l'Estatut, que fixava el 9 d'agost com a data límit perquè hi hagués un acord sobre el finançament de Catalunya. Però el més greu és que Zapatero ens vol fer creure que si que ha fet els deures i ha complert amb la presentació ja fa setmanes d'una proposta que ha estat qualificada per més d'un partit polític català com un insult. Un acord és cosa de dos i no només d'una de les dues parts. Potser que el president espanyol repassi un manual bàsic de política. O potser ens pren per tontos? Per què a més, la vicepresidenta De la Vega renya Montilla pels seus "excessos verbals". Per què et punxin i no et treguin sang.

ZP, Solbes i companyia em recorda aquell alumne que lliura un treball acabat a correcuita conscient que està mal fet però la qüestió és entregar-lo. El problema és que en la història del finançament Zapatero és el professor i els pobres catalanets els alumnes indefensos. Potser que canvíem d'escola?

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt ben dit!

Anònim ha dit...

Molt ben dit!

La casa de Pinel ha dit...

el pelo no, nos quiere simplemente engañar otra de las tantas veces mas.