dissabte, de març 14, 2009

Cròniques de l'altra banda (XLVII): Arriba Info Alt Camp TV

La inauguració de la nova seu del Consell Comarcal de l'Alt Camp, amb un gran èxit de públic i d'organització, ens ha deixat molt bon regust de boca, una mena de ressaca de satisfacció molt agradable. Però no és qüestió d'adormir-se perquè hi ha molts projectes en marxa i aquesta setmana n'hem presentat un que ens fa molta il·lusió i hi tenim molta confiança: Info Alt Camp TV. No és que hàgim engegat un canal de televisió comarcal sinó que hem posat en marxa un sistema d'informació a la ciutadania a través de pantalles de TV.

Info Alt Camp TV comença amb dues pantalles -una a la recepció de la seu comarcal i una altra al Centre Metereològic de l'Alt Camp- però confíem que en els propers mesos se'n puguin instal·lar en alguns ajuntaments i altres punts de la comarca. En aquestes pantalles s'hi poden veure les previsions metereològiques de diferents municipis de l'Alt Camp, una agenda amb diferents actes del Consell i Ajuntaments de la comarca i imatges de les webcams del Pic de Miramar, el Centre Metereològic i Rodonyà. A més, té altres possibilitats que poc a poc anirem implementant. El gran artífex d'aquesta iniciativa és en Joan Boronat, director del Centre Metereològic de l'Alt Camp.

Aquesta setmana ha estat també d'actes del Dia Mundial de la Dona Treballadora. A la sala d'actes del Consell va fer una xerrada la nostra agent d'Igualtat, la Mar González. Una xerrada molt interessant i que fa reflexionar. També es pot visitar ja l'exposició Dones. Pintura i escultura del segle XX, la primera que acull la nova seu comarcal.

Però també es produeixen fets paranormals a la comarca de l'Alt Camp. Parlo de la tertúlia de Ràdio Valls, emesa dissabte passat i que he pogut sentir per internet. Van parlar de la inauguració del Consell, amb una rajada espectacular, amb algunes animalades gegantines, que només denotaven no sé si ressentiment, frustració, necessitat de tractament psicològic per part d'alguns -no tots- els participants de la tertúlia. Els convido un dia a venir al Consell i els explicarem el que fem des d'aquesta administració, que és força feina. O encara més fàcil, que llegeixin la revista Info Alt Camp. Perquè ja sabeu aquella dita: "La ignorància és molt atrevida".

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Mira que arribes a ser xulo!

Fantasma!

jordi salvat ha dit...

I que fàcil i covard és desqualificar sense arguments i des de l'anonimat!!!

Oscar Ramírez ha dit...

Hola, tens un regal al meu blog, al post d'avui dilluns.

Oscar Ramírez ha dit...

Jordi, passa d'aquests personatges. La covardia és fàcil de tenir i mai marxa a aquells que la tenen.

Anònim ha dit...

Hola Jordi,

Pel que fa a la "Tertúlia" només dir-te que fa temps vaig decidir no escoltar-lo més, perq sempre parlen del mateix i persones que no en tenen ni fava parlen sense saber, no se n'aprofita ni se'n pot aprendre res de bó. Malauradament però, vaig escoltar-ho dissabte i encara me'n faig creus com de dolenta n'és la ignorància, sobretot per part de la "senyora opinadora" que creu que ningú sap que es fa en un consell comarcal. Fortíssim!!!

Ah i no facis cas del primer comentari, que ho fas molt bé.

Oscar Ramírez ha dit...

Jordi, ja he escoltat la tertúlia de Ràdio Valls. Mai havia vista una col·lecció de kamikazes de la opinió tan grossa i junta en un mateix espai. Ni cas, segueix amb la teva feina que d'ençà que hi ets se'n parla.