dilluns, de maig 26, 2008

Tornen els blocs a Ona la Torre i debuto al Facebook

Aquest dilluns he iniciat la segona temporada parlant de blocs a Ona la Torre (107.0 FM). Hem hagut de canviar l'hora d'emissió pel meu recent (o ja no tant) canvi de feina i ens podreu escoltar cada dilluns més o menys a les 17:30 hores en el magazine de tarda presentat per l'Albert Bonet. En aquest primer dia del retorn de la secció hem parlat de l'impacte a la Torresfera de la retirada de competències per part de l'alcalde a la regidora socialista Laura Pradeda. També hem explicat l'aparició de gaiablocs.com, una eina que tardava a arribar. Es tracta d'un agregador que ens permet conèixer còmodament les darreres actualitzacions de la blogosfera torrenca.

L'altre tema que hem tractat és l'anunci de vacances -no sap quan duraran- del Fantasma del Castillo i el seu bloc Un poble màgic??? És una pena que un dels referents de la Torresfera decideixi agafar-se un descans. Esperem que sigui un periode curt i ben aviat poguem tornar a disfrutar de la seva particular visió de Torredembarra i la vida en general. Des d'aquí faig una crida als blocaires torrencs que vuguin ser entrevistats a Ona la Torre en la secció de blocs que us podeu posar en contacte amb mi. Potser sóc jo qui us busco. Ja veurem.

Una altra novetat que us volia comentar és que m'he donat d'alta a Facebook, una eina d'internet curiosa i útil. M'ha servit per contactar amb excompanys de Facultat o de professió que fa temps que no hi parlava o no en tenia notícia. Es tracta d'una manera de fer xarxes d'amics o de persones que tenen algun punt en comú. Acabo d'entrar-hi i encara en sóc un "novato". Poc a poc anirem aprofundint-hi.

1 comentari:

David Fernàndez ha dit...

Felicitats per la iniciativa. Espero que un dia us feu ressó de la secció blocaire que tenim a Punt 6 Ràdio! ;) Una abraçada company.