dissabte, d’octubre 25, 2008

Cròniques de l'altra banda (XXIX)

Esteu la Facebook? El Consell Comarcal de l'Alt Camp si que hi és des de fa uns dies. Hem decidit crear un grup en aquesta xarxa social, amb el nom d'"Amics de l'Alt Camp". Ara ha hi ha 55 persones inscrites que reben informació sobre els principals actes que es fan a la comarca i poden debatre o preguntar sobre temes que els interessin del l'Alt Camp, com per exemple el "Bus-Nit", un servei de transport nocturn per a joves, que per cert farà dues noves proves pilot aquest mes de novembre. Precisament l'Àrea de Joventut del Consell ha creat també un perfil al Facebook. Les noves tecnologies ofereixen nous canals de contacte entre les administracions i els ciutadans que no es poden desaprofitar. Esteu convidats a entrar al grup "Amics de l'Alt Camp".

Una de les activitats de la comarca a la qual hem convidat els inscrits al grup "Amics de l'Alt Camp" és la II Trobada de grups de recreació medieval de Santes Creus, que es fa aquest dissabte i diumenge. Ambient medieval al voltant del monestir cistercenc? Fa bona pinta. Hi haurà justes, acrobàcies, maxa de torxes, tendes medievals instal·lades... més de 270 persones articipants de grups d'arreu de l'Estat. La tardor és rica en activitats a l'Alt Camp.

Aquest divendres s'ha acabat el termini per a presentar al·legacions al Pla Parcial Territorial del Camp de Tarragona. El Consell de l'Alt Camp n'ha presentat sis i ha donat suport a unes quantes desenes d'al·legacions dels municipis. Altres municipis, comarques i entitats també han enviat centenars d'al·legacions. Són moltes! Alguna cosa s'ha fet malament? Ara el que cal és que des de la Generalitat s'escolti el territori.

Aquestes són algunes de les històries d'aquesta setmana a l'Alt Camp.