diumenge, d’octubre 12, 2008

Cròniques de l'altra banda (XXVII)

Una de les meves missions com a Cap de Premsa i Comunicació del Consell Comarcal de l'Alt Camp és ajudar els diferents municipis de la comarca a potenciar la difusió a nivell comunicatiu les seves activitats quan m'ho demanen. I m'agrada molt fer-ho. Aquesta setmana ho hem fet amb La Riba Down Town 2008, una competició esportiva que arriba a la seva tercera edició molt consolidada i que pot atraure l'atenció més enllà de la comarca i la demarcació tarragonina. Les imatges que he pogut veure de les edicions anteriors, amb els ciclistes baixant pels costeruts carrers de la Riba, molts plens d'escales, ofereixen imatges espectaculars. LRDT 2008 -aquest és la denominació abreviada de la prova- es celebra diumenge vinent i no és una mala idea acostar-s'hi.

Des del Consell continuem impulsant noves iniciatives destinades a diferents col·lectius, com la prova pilot d'un Bus nocturn per a joves, que viurà dissabte que ve la prova pilot en motiu dels concerts de la Fira del Vent al Pla de Santa Maria, com 'Minuts Menuts', un servei que es fa a la Llar Infants de Vila-rodona de guarda per de nens i nenes de 0 a 3 anys per a què els seus pares i mares puguin anar a fer gestions. Un pas endavant cap a la conciliació d'horaris, tan dificil per a les parelles amb fills.

Ja queda menys pel trasllat a la nova seu del Consell Comarcal. Dijous vam visitar-la per a planificar la seva senyalització. Encara hi a feina a fer-hi però està molt avançada. El canvi de local significarà passar de Tercera a Primera Divisió, tan pels treballadors i treballadores com els usuaris i usuàries dels diferents serveis del Consell. Ja us aniré explicant més detalls les properes setmanes. També aquesta setmana s'ha anunciat un futur canvi en el ple comarcal ja que el portaveu socialista, Joan Canela, serà substituït per Josep Ramon Moreno aquest mes de novembre. Canela se centrarà en la seva tasca de regidor i coordinador del grup socialista a l'Ajuntament de Valls.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Alerta, ara la Reusosfera ha canviat a Blogs del Camp:
http://blogs.del.camp.googlepages.com/

Anònim ha dit...

Ei Llaneras!!!

Interessantíssim aquest post!!! Buf!

Anònim ha dit...

Jo encara diria més, apassionant!

Anònim ha dit...

Doncs això de la Riba trobo que pot estar bé. Igual hi vaig

Anònim ha dit...

¡¡¡Es un coñazo!!!

Lo mejor, que el tal Salvat se autoescriba piropos en plan anónimo. Jajaja, da pena, como siempre.