diumenge, d’octubre 19, 2008

Cròniques de l'altra banda (XXVIII)

En posts anteriors ja us he parlat de les obres en l'edifici que ben aviat serà la seu del Consell Comarcal de l'Alt Camp. Les obres avancen però no hem volgut fixar una data pel seu acabament veient els casos recents que han passat al nostre país. Estem treballant ja en la planificació el trasllat i la inauguració. Aquesta setmana vam organitzar una visita dels treballadores i treballadors a la nova seu. Encara en queda una altra per als que no van poder venir. La comunicació interna és bàsica -i també sovint oblidada- en les organitzacions públiques i empresarials i una visita a la nova seu o la definició d'un eslogan per part dels treballadors és comunicació interna.

Aquesta també he estat setmana de Consell d'alcaldes, a Puigpelat dijous. El termini per a la presentació d'a·legacions al Pla Territorial Parcial del Camp de Tarragona s'acaba el divendres vinent i en aquest consell es van tractar les sis al·legacions que presenta el Consell i les que presentaran individualment els Ajuntaments, però que sinó toca els interessos de cap altre municipi, el Consell hi donarà suport. Tot això s'aprovarà en un ple extraordinari dimecres que ve. El pla territorial ha deixat força que desitjar per la comarca de l'Alt Camp i també per la Conca de Barberà. No ho sé si és desconeixement o poc interès per conèixer aquest territori per part dels redactors del pla. O les dues coses?

La setmana ha estat intensa, amb la presentació dijous del projecte 'Minuts menuts' a Vila-rodona, per a la guarda d'infants de fins a tres anys amb l'ojectiu de conciliar vida familiar i personal. O la Fira del Vent 2008, al Pla de Santa Maria, que vam presentar dimecres al Consell i es desenvolupa aquest cap de setmana amb una proposta que inclou els actes tradicionals i la innovació d'una mostra pionera a Catalunya d'esports de l'aire. També a la Riba es disputa La Riba Down Town 2008, una cursa des descens urbà en bicicleta de la qual us en vaig parlar la setmana passada o l'inici dels cursos de català que organitza el Consorci de Normalització Lingüística junt amb el Consell i l'Ajuntament de Valls.