dilluns, d’octubre 20, 2008

Aniversari 'facebookero'

Fa ja un parell o tres de mesos que vaig donar-me d'alta al Facebook. Des de de llavors he anat fent amics i amigues i ja en tinc més de mig miler. Des de fa unes setmanes comença a ser més estrany que amistats i coneguts no tinguin facebook que si que hi siguin en aquesta xarxa social. Una pregunta que sorgeix sovint al voltant d'aquest invent és: per a què serveix el facebook? Fins avui o havia aconseguit articular cap resposta massa convincent. Des d'avui us puc dir que serveix per fer una mica més feliç el dia del meu aniversari.

Avui he fet 31 anys. Des que treballo de dilluns a divendres la 'Síndrome dels dilluns' es fa notar i avui era dilluns. Però a través del facebook anava veient com de bon matí m'anaven arribant missatges de felicitació fins arribar a unes quantes desenes al final del dia. M'han fet molta il·lusió, de debò. També he rigut molt amb alguns. No us he respost personalment a tots però si que he anat penjant missatges d'agraïment i ara us dedico a aquest post, als que m'heu felicitat telemàticament, telefònicament i en persona. I als que no us n'heu enrecordat també, que a tots ens passa.

Moltes gràcies a tots! Petons i abraçades!

P.D. I estic convençut que el Facebook serveix per a altres coses. Ja jo anirem descobrint.

4 comentaris:

Oscar Ramírez ha dit...

Ei Jordi, més val tard...
Per molts anys!

jordi salvat ha dit...

Moltes gràcies Òscar!

Unknown ha dit...

En tot cas felicitats...

En la meva vida real, sóc un fan d'aquesta eina doncs m'ha permès revifar el contacte amb gent que ja tenia "descatalogada", si em permets l'expressió.

Unknown ha dit...

A diferència del Twitter, que va generar molta expectativa però no el trobo tant útil com el FB.

Salut!