dijous, d’octubre 05, 2017

De l’11-M a l’1-O: dos grans enganys

Després de l’atemptat de l’11 de maig de 2004 a Madrid, el llavors president del govern espanyol, José Maria Aznar, va trucar als directors dels principals diaris estatals per convèncer-los que ETA estava darrera de la massacre. L’objectiu era mantenir una mentida tres dies per guanyar les eleccions generals. En l’època dels SMS i amb Rubalcaba com a cervell pensant socialista els plans del PP van fracassar. Per cert, el candidat del PP era Mariano Rajoy. 

Tretze anys després no han calgut trucades de Rajoy a directors i diaris. Són més papistes que Papa a l’hora de defensar la sagrada unitat d’Espanya i, si la veritat mor pel camí, tal dia farà un any. La brutalitat de les agressions de la policia espanyola als catalans que només volíem votar, amb més de 800 ferits, estan fent la volta al món, però a la resta de l’Estat espanyol arriben manipulades i són els policies -protegits per cert fins a les celles- els ferits, que en un dia han passat de 12 a més de 431. De la mentida ara se’n diu post-verita t i el govern espanyol aspira a ser-ne campiona mundial. Volen imposar el relat de la “kale borroka” de l’independentisme i l’únic que han aconseguit amb l’actuació criminal de la policia és que Catalunya ja hagi desconnectat sentimentalment d’Espanya del tot. I ara només cal la desconnexió política. És qüestió de temps.

Article publicat al setmanari NoticíesTGN

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Quanta raó tens, Jordi!!! Jo vaig estar treballant en la informació dels fets en tots dos dies, des de l'inici, des del primer minut!! I he tingut la mateixa sensació d'impotència, de rebre per totes bandes sense poder parar els cops, de veure com el PP MENTIA i MENTIA a tot Espanya amb el discurs d'una "càrrega totalment proporcionada" mentre contemplàvem amb llàgrimes als ulls el contrast de la realitat... Confiem en què se sàpiga la veritat algun dia! Com va passar amb l'11-M..

jordi salvat ha dit...

Hola Anna! Sí, és al·lucinant com tenen controlats els mitjans per poder imposar el seu relat fals, tot i les xarxes socials. El gran problema és que hi ha molta gent que no vol conèixer la realitat, ja els va bé la mentida. A nivell internacional s'ha imposat el relat català i la brutalitat policial. Estan perdent la partida comunicativa, però a la resta de l'Estat espanyol mantenen la mentida amb la connivència del PSOE. No ho oblidem!