dilluns, de setembre 20, 2010

Ganes de ràdio

Aquest dimarts 21 de setembre, a les 17:30 hores, tinc previst tornar-me a sentar darrera el micro d'Ona la Torre per iniciar la quarta temporada de Blocs a Ona la Torre. Després de gairebé tres mesos de descans, en tinc ganes. La ràdio és un mitjà de comunicació molt especial, que enganxa. I em fa una mica de teràpia per desconnectar durant mitja hora de a meva actual vida laboral, centrada en la comunicació política, en notes de premsa, planificació de campanya, identitat corporativa... La ràdio és una mena d'amant amb qui em trobo una vegada a la setmana i disfruto de la mitja hora justa que tenim.

En aquesta nova temporada parlarem de blocs, tot i que cada cop semblen haver entrat més en decadència a causa de les xarxes socials. Per això també tractarem el Facebook, el Twitter, els mitjans digitals i altres històries que se'ns ocurreixin Portarem convidats de Torredembarra, del Baix Gaià, del Camp de Tarragona, de l'Ebre i de tot el Principat. I amb la Sònia Ferrer, sempre somrient a l'altra banda de la peixera, intentarem passar-nos-ho bé i que els oients també disfruteu una mica. Tinc ganes de ràdio.

4 comentaris:

Enric Grangel Llop ha dit...

Cuenta conmigo, para cuando quieras.

Sònia(dora) Ferrer ha dit...

Ets un encant! I és que diu el meu company: "No vas ben vestit si no portes un somriure". Intento anar ben vestida! Una abraçada!

Octavi ha dit...

Gran programa... i gran ràdio!

jordi salvat ha dit...

I grans convidats Octavi, grans convidats.

Sònia, avui anaves molt ben vestida!

Enric, compto amb tu per aquesta temporada. Ja t'avisaré.