diumenge, de novembre 24, 2019

Primeres impressions del Torredembarra Actualitat


Ara que ja fa deu dies que vam presentar el Torredembarra Actualitat em ve de gust de compartir algunes impressions i reflexions al meu blog personal. La primera és la satisfacció per la bona rebuda entre els veïns i veïnes de la Torre i d’altres municipis del Baix Gaià del nou mitjà de comunicació. Ho intuïem en les setmanes prèvies de preparació, però durant aquests darrers dies ho hem comprovat de la boca de molta gent, els comentaris a les xarxes socials i sobretot per la rapidesa que es buidaven els expositors. Torredembarra i la seva àrea d’influència necessitava un mitjà com el Torredembarra Actualitat.

Estem molt agraïts de la gran assistència a l’acte de presentació. Va ser un dia molt maco. Feia goig la sala d’actes de la Biblioteca Mestra Maria Antònia, plena d’amics, coneguts, saludats i no saludats que a partir d’ara segur que ho seran. Tan la conductora de l’acte, la Coia Ballesté, com l’alcalde de Torredembarra, l’Eduard Rovira i l’amic José Antonio Nieves “Jana” i la seva guitarra van estar molt bé en les seves intervencions i ens van ajudar a fer més amè l’acte.

Després de la presentació ha vingut el repartiment de la revista. Han estat 5.000 exemplars  acreditats per OJD, una garantia per als nostres anunciants. La revista s’ha distribuït en diferents expositors i altres punts, una tasca portada a terme pels amics de la Fundació Onada, cosa que ens fa molta il·lusió. Estem estudiant com millorar la distribució i en aquest segon número hi haurà nous punts on trobar el Torredembarra Actualitat.

Hem comprovat també el gran equip que hem creat, amb l’Albert i Jansà i jo mateix al capdavant, però amb la tasca imprescindible d’en Pere Gomés com a director comercial. Heu pogut llegir els articles d’en Josep Sánchez i la Isaura Valle, gaudir de les fotografies del Joan Casas i de la novel·la d’en Jana i riure amb la vinyeta d’en Víctor Centelles. La part audiovisual ha anat a cura de la sempre professional Carol Cubota. L’equip no està tancat i ja us avanço que aquest número dos s’incorpora un nou “fitxatge”. Com també coneixereu nous articulistes, que cobreixen la diversitat torrenca.

No han faltat algunes crítiques, de les quals en prenen nota sempre que siguin constuctives. I també han corregut calúmnies i intoxicacions. Tan execrables com inevitables. Nosaltres les farem callar amb treball i honestedat, perquè la gent del Baix Gaià es mereix  estar ben informada. L’aventura acaba de començar.