dissabte, de setembre 24, 2011

Arrenca la cinquena temporada de 'Blogs a Ona la Torre'

Aquest dissabte ha començat la cinquena temporada de Blogs a Ona la Torre i ho ha fet dins d'un dels nous programes de la graella de la ràdio municipal de Torredembarra: L'Aperitiu, presentat per l'Aleix Figueras. Més o menys cada mes podreu escoltar-me passant revista a l’actualitat blocaire-facebookera-twittaire i entrevistant algú que tingui molt a dir en aquest sector de les noves tecnologies i xarxes socials. Serà una secció dins d’aquest programa que s'emet cada dissabte de les 12:00 a les 13:30 hores al 107.0 FM, per internet o per la TDT.

Avui havíem d’entrevistar en Josep Baiges per parlar del seu blog El món de Reus i el seu llibre, una crònica esplèndida a base de posts del canvi polític que la capital del Baix Camp va viure la darrera primavera. Però la tempesta d’aquesta matinada ha provocat que les trucades telefòniques no poguessin entrar a l’estudi. Ja sabeu que en aquest país cauen quatre gotes i comença a fallar tot. Però en Josep Baiges el tindrem d’aquí a unes setmanes. “Palabra”, que diuen a l'APM.

La secció, sense en Baiges a l’altra banda del fil telefònic, ha estat per a mi una teràpia després d’una setmana molt dura. La ràdio és un desengrassant per al meu cervell. Ja us ho he dit més d'un cop. Hem repassat twits torrencs, les novetats al facebook, spotify i altres eines que trobem a la xarxa. De la resta del programa en destacaria el moment nostàlgia musical, recordant canços mitiques com Ramon ets un mamon, de Bars; Pol petit, de N'Gai N'Gai i Amor d’estiu, de Tancat per defunció.