dilluns, de juliol 10, 2006

La satisfacció d'escriure un llibre

Dijous passat va presentar-se el llibre "Els primers 25 anys del Club Escacs Torredembarra", del qual en sóc un dels autors, junt amb Gabriel Comes. Va ser un dia d'aquells que pots exhibir la satisfacció de la feina ben feta. És un llibre de 100 pàgines, amb força fotos (sense passar-se) que no només repassa la història del club torrenc, sinó que conté una àmplia introducció els escacs a nivell mundial, des dels orígens fins als darrers campions.
Han estat mesos de treball intens, d'investigació, de recopilació, de síntesi per el·laborar un producte digne i que ha satisfet als socis de l'entitat i ha encuriosit a amics, conciutadans i membres de la gran família escaquística. Només val 12 euros i es pot aconseguir contactant amb el club i aviat es veurà a les llibreries del municipi.
La presentació va ser molt didàctica, amb un powerpoint de fotografies i explicacions que van intentar fer un repàs ràpid de la història de l'entitat. I acabo amb una altra experiència molt gratificant que és signar llibres. Em vaig sentir una mica com aquells escriptors que per Sant Jordi no paren de signar les seves obres. Jo només en tenia una, de la qual era coautor, però va ser mitja hora intensa i divertida. Gràcies a tots!

Podeu trobar més informació i fotos a la web www.litegrup.com/escacstorre