dimecres, de desembre 12, 2007

La política és la pera!


Llegir les pàgines de política, ja sigui internacional, estatal, nacional o local, és una activitat molt distreta. A Argentina hem vist aquest dilluns un relleu presidencial entre marit i muller. Tot queda en família! Als Estats Units podria passar una cosa semblant d’aquí a un any i escaig si Hillary Clinton guanya les eleccions. Però amb la lleugera diferència dels vuit anys del Bush de president. Us imagineu el mateix al nostre país? Temps al temps.

A Rússia entenen la democràcia d’una manera molt diferent a nosaltres. La Constitució impedeix a Vladímir Putin optar a un tercer mandat presidencial. Solució: ungeix un candidat a president de la seva corda i aquest li promet que el nomenarà primer ministre. I als partidaris de Gary Kasparov, excampió mundial d’escacs i ara principal opositor a Putin, no els permeten ni disposar d’un local per proclamar-lo candidat a la presidència russa.

Però tornem a l’Estat espanyol. Ahir teníem Zapatero presentant el cap de llista del PSOE per Cadis a les properes eleccions generals. És ni més ni menys que el ministre de l’Interior, Alfredo Pérez Rubalcaba, que té tant de gadità com jo d’astronauta. Però és la grandesa de les llistes tancades i bloquejades: Rubalcaba, nascut a la localitat càntabra de Solares, com a número u socialista per Cadis.

I mentre, el programa El intermedio la Sexta es dedica a organitzar combats de boxa amb la consola Wii amb el títol de ‘la señora Calvo contra el señor calvo’. Es tractava de Duran i Lleida enfrontant-se amb l’exministra de Cultura. Per cert, ‘El Tigre d’Alcampell’ va caure derrotat.

Publicat al diari Aquí el dimecres 12 de desembre

2 comentaris:

rafael ha dit...

Esto es un chollo¡¡Ser politico..como el Sr.Bono, ahora me voy, ahora vengo y cuando quieren tener tiempo y vivir sin problemas..a dar conferencias sobre el cambio climatico; Hasta el Sr. Marin, nos hablara de los osos en el artico, de que ocurre en el polo norte o como se descapullan los monos, en las zonas tropicales. ¡ Que verguenza !Y los tontos como nosotros a tirar del carro; A mantener a tanto mediocre y tanto vago, chorizos y usureros, vende mantas. Lo proximo que hago es..colocar la bendera anarquista en mi blog. besitos

Jobove - Reus ha dit...

de qui ens en riuriem si no hi hagués pallas... vull dir polítics ?

salutacions