divendres, de febrer 06, 2009

Alguna cosa es mou

Fa una setmana penjava aquest post per informar-vos d'una onada de robatoris que estaven patint propietaris de masies de Torredembarra i mostra la meva indigació amb la inacció del govern local i sobretot per unes declaracions lamentables del cap de la Polcia Local. Durant aquesta setmana hi ha hagut moviment a l'Ajunament sobre aquest greu poblema després que diversos mitjans de comnicació se n'hagin fet ressò.

Dimats es va fer una reunió per a preparar la propera junta de seguret local de Torredembarra i un dels temes a tractar van ser els continus assalts a les masies. En la reunió hi van participar propietaris afectats que han mostrat la seva esperança de què aquesta situació se solucioni gràcies a la major presència policial.

La conclusió que podem treure d'aquesta història és que a l'Ajuntament de Torredembarra, com molts altres, li costa afrontar alguns problemes greus que pateixen alguns dels veïns, com aquest, relacionat amb un dret tan bàsic com la seguretat. I la reacció ha vingut després que la situació, cada cop més insostenible, hagi aparegut als mitjans de comunicació, afectant la imatge del municipi. Ara hem se seguir atents a l'evoució d'aquesta situació i si els robatoris descendeixen amb la presència policial.