dissabte, de febrer 14, 2009

Cròniques de l'altra banda (XLIII)

Us he parlat en posts anteriors de la nova etapa que ha començat per al Consell Comarcal de l'Alt Camp aquest any 2009 amb el trasllat a una nova seu al carrer Mossèn Martí número 3 de Valls. També us he comentat aquest canvi de filosofia que estem portant a terme al Consell intentant obrir-nos a la ciutadania, però també hem d'insstir en què l'ens supramunicipal és un instrument perquè els 23 municipis de la comarca defensin els seus inteteressos davant altres administracions i d'aquest concepte sorgeix el nou eslògan del Consell Comarcal de l'Alt Camp: "La força dels pobles".

Dimecres vam presentar l'eslògan i el seu desenvolupament gràfic després d'un treball de més de dos mesos. El procés va començar amb un 'brain storming' d'una desena de treballadores i treballadors del Consell i va continuar amb el gran treball dels joves professionals de 'Salt&Pepper' creant un logotip a partir de l'eslògan. A partir d'ara veurem a molts llocs "La força dels pobles", amb els quatre colors de les diferents àrees del Consell i la signatura inspirada en l''A' de l'Alt Camp.

Us he explicat altres cops que la meva feina es divideixen en el dia a dia de rodes de premsa, notes de premsa, atenció als mitjans... i un treball més a mig i llarg termini, sovint en coordinació amb altres companys de feina o externs, que dóna fruits com aquest magnífic eslògan. La comunicació és un dels pilars de les actuacions de les administracions públiques i les empreses i crec que aquests nous eslògan i logotip reforcen la marca del Consell Comarcal de l'Alt Camp.