diumenge, de maig 16, 2010

La Lliga del 99

Estic molt content amb el Campionat de Lliga guanyat aquest diumenge pel Barça. Aquest títol té un valor que ara ens costa de calibrar però que amb els anys quedarà fixat molt amunt. Hem sumat 99 punts: un récord absolut. Però és que el segon classificat, el Real Madrid, n'ha obtingut 96. L'equip madridista s'havia reforçat amb una inversió estratosfèrica i obscena de 300 milions d'euros que no s'ha traduït en cap títol i ni sumant una xifra de puts récords a la Lliga ha aconseguit coronar-se campió. El Barça ho ha impedit.

La filosofia de l'equip blaugrana ha estat la contrària al Real Madrid i ho demostra que un dels grans protagonistes de la temporada, l'únic jugador de la historia que ha marcat en totes les competicions que ha jugat (sis), Pedro Rodríguez, va costar uns pocs milers d'euros mentre que Cristiano Ronaldo, la gran estrella blanca, en va valer més de 90 milions. Leo Messi allarga el seu regnat com a millor jugador del món amb unes xifres golejadores marejants que li valen el pitxitxi i la Bota d'Or. I és un mitjapunta! Víctor Valdés torna a ser el porter menys golejat i guanya el Zamora.

Però és que en aquest darrer tram de mandat ha tornat a brillar un altre gran producte de la Masia, Bojan. Xavi segueix sent el mariscal del mig del camp, Piqué és més Piquenbauer que mai, Puyol sempre hi és, Alves segueix recorrent la banda de forma incansable, Touré i Keita treballen al mig del camp de forma fosca però decisiva... Podríem continuar però prefereixo que ho feu vosaltres.

El Barça ha aguantat una campanya mediàtica escandalosa des del mitjans de comunicació madrilenys denunciant una conspiració per afavorir el conjunt blaugrana amb els arbitratges, el famós Villarato. Dissenyada per veritable aprenents de Goebbels, no ha aconseguit el seu objectiu i cada cop més aficionats al futbol veuen que es tracta d'una gran calúmnia i que el Barça guanya perquè té uns jugadors molts bons. I molt ben preparats mentalment, perquè l'eliminació a semifinals de la Lliga de Campions contra l'Inter va ser un cop duríssim. Però és que allí hi ha un gran entrenador com és Pep Guardiola. I és que aquest és el Pep Team.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

El Barça, és la única institució de Catalunya que funciona. Tant de bó que, l'esperit d'aquest equip(Tot el conjunt), entrenadors, preparadors, utillers, jugadors .......és podés traslladar a la política. X.

Anònim ha dit...

Es nota que Guardiola és Convergent!!!