dimarts, de març 08, 2011

Els caps de llista de Torredembarra i les noves tecnologies

A l’espai Blogs a Ona la Torre del magazine de tarda d’Ona la Torre estan desfilant cada dimarts, a les 17:30 hores, els caps de llista a les eleccions municipals de Torredembarra del 22 de maig. El primer convidat, el 22 de febrer, va ser l’actual alcalde i candidat de CiU, Daniel Masagué i dimarts passat va passar pel programa l’alcaldable d’Alternativa Baix Gaià, Lluís Suñé. Avui ho ha fet el cap de llista del Partit Popular, José Oviedo. I dimarts vinent li toca el torn al candidat d’Esquerra Republicana, Eduard Rovira. I els que queden!

Són entrevistes disteses, de bon rotllo, però amb l’excusa de les noves tecnologies acabem parlant de tot. Sotmetem els candidats al Tecnotest, un nom força ampulós per deu preguntes que defineixen la seva relació amb les noves tecnologies. També comentem tres piluades al Twitter al hastag #torredembarra2011. Recordeu que ho podeu sentir pel 107.0 FM, per la TDT i per internet

Per si no les heu escoltat, us deixo els enllaços amb les entrevistes a Daniel Masagué i Lluís Suñé:

http://www.sendspace.com/file/45jdtu
http://www.sendspace.com/file/qhsw3f

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Se dice que Sagalá irá en los primeros puestos de Ciu con el alcalde. ¿Sabes alguna cose de esto, tú que como buen periodista siempre tienes noticias frescas y contrastadas?

Anònim ha dit...

Si fuera cierto seria la caida de Masague y de CiU.
No lo creo tan tonto al alcalde para suicidarse de esta forma.

Anònim ha dit...

Al anónimo anterior: el alcalde no tiene raciocinio y hace y deshace lo que en ese momento le viene en gana y de gusto.

Anònim ha dit...

Publicat al blog d'en Grangel:

"El madalenes lloga el local del fantasma per 6000 euros mensual amb un compromís de compra per 1.000.000 de euros. Espero que els socialistes davant d'aquest acte actuiín com cal.
Esperem que els ciutadans ho tinguin en compte"

Espero que la oposición actúe. Es un robo al pueblo

Anònim ha dit...

http://www.torredembarra.cat/arxiu/secretaria/juntadegovernlocal/actes/actesjgl2011/2011-03-03-a.-jgl-aprov..pdf

no us perdeu la pag. 26 EL ATRACO DEL SIGLO DEL FANTASMA

jordi salvat ha dit...

No tinc cap infomació que Santiago Segalà ocupi un lloc capdavanter ni que vagi a la llista de CiU. Tot indica que hi haurà bastanta continuïtat en els primers llocs.