dijous, de març 31, 2011

Cinc anys de blog (i un parell de regals)

Aquest dijous 31 de març fa cinc anys que vaig posar en marxa aquest blog. Va ser amb aquest post, un divendres a la mitjanit. I d'axò fa mitja dècada! Des de llavors he publicat més de 740 posts i he intentat mantenir una regularitat. A vegades és complicat, però crec que aquests és la clau d’un blog: la constància. Salvatblog és el meu mitjà de comunicació, allí on podreu trobar les meves opinions, experiències i neures vàries.

Els blogs s’estan morint diuen alguns. Doncs no, rotundament! Crec que ens trobem davant d’un darwinisme blocaire, una selecció natural que provoca la mort per inanició dels blogs oportunistes i inconstants. No és el cas de Salvatblog. L’arribada de Facebook i Twitter no ha acabat amb el meu blog. Ni molt menys. S’han complementat i he pogut treure profit de sinèrgies entre les tres eines.

Per celebrar aquest cinquè aniversari us deixo un pastís i també dos entrevistes a caps de llista de Torredembarra a Blogs a Ona la Torre: José Oviedo (PP) i Eduard Rovira (ERC). Escolteu i disfruteu.

1 comentari:

resnoesmesqui ha dit...

Bé, company, felicitats. Amb cinc anys ja has après a caminar solet. Ja saps que sempre et llegeixo i t'animo a seguir des d'ací o a on sigui, portant comunicació, opinió i debat.

Una abraçada ben forta i no paris.