diumenge, d’abril 17, 2011

El primer llibre de l'Octavi

Deixaré per d'aquí uns dies la valoració de la presentació de Pensaments diversos. Hi ha temps. Abans, vull parlar-vos d’un altre llibre que es presenta dimarts vinent a les 19:30 hores al Corte Inglés de Tarragona, Berni Álvarez, una vida rere els 6,25, de l'Octavi Saumell. L’Octavi és un gran amic. Vam compartir redacció del Més Tarragona durant uns quants anys. Allí ens vam curtir com a periodistes i persones. Tot i que els nostres camins professionals van agafar dreceres diferents, mantenim molt de contacte. Ens vam confessar que estàvem escrivint llibres el mateix dia.

A l'Octavi el vaig conèixer quan ell escrivia cròniques de regional de futbol i l'he vist progressar fins arribar a llicenciar-se en Periodisme i ser un referent de la informació municipal a Tarragona. Per això em fa molta il·lusió que publiqui el seu primer llibre. Sobretot perquè és un projecte molt seu, d’un home de bàsquet sobre una figura d'aquest esport. Me n’alegro que sigui l'Octavi qui escrigui la biografia del millor jugador de bàsquet que ha tingut mai les comarques tarragonines.

Ben segur que m’ho passaré bé llegint aquestes pàgines escrites amb passió per un amic, que d'aquí uns dies també viurà un Sant Jordi ben diferent. Octavi, espero que et faci molt de mal el canell de tant de signar llibres, ara que no pots llençar tan a cistella com voldries.

2 comentaris:

Octavi ha dit...

Moltes gràcies mestre!!!!

jordi salvat ha dit...

La presentació, com ja et vaig dir en persona, va estar molt bé. Va ser la culminació d'un somni. I com diuen Thomas Jefferson i Quim Nin: "No hi ha arma més poderosa que una idea que li ha arribat el seu moment". I al llibre del Berni li havia arribat el seu moment!