dijous, de juny 30, 2011

S'acaba la 4a temporada de 'Blogs a Ona la Torre'

Aquest dimecres 29 de juny ha finalitzat la 4a temporada de Blogs a Ona la Torre, secció del magazine de tarda d'Ona la Torre, presentat per un servidor. Va ser un programa especial, amb la incombustible Sònia Ferrer als controls i Aleix Figueras com a col·laborador de luxe. Vam entrevistar un altre bon amic, Xavier Zaragoza, un dels creadors del blog Nicaranicreu, que explicarà les aventures de vit voluntaris catalans a Nicaragua.

El vam fer patir una mica, bàsicament perquè estàvem encara afectats per la entrevista de la setmana passada amb el coductor del programa La segona hora, de RAC-1, en Quim Morales. Una estripamenta total que podeu escoltar baixant-la d'aquest enllaç. Ha estat un final de temporada molt intens, amb entrevistes a Josep Baiges, Octavi Saumell i tots els caps de llista de les eleccions municipals de Torredembarra. Tots onze!

Durant aquesta llarga temporada han passat per Blogs a Ona la Torre referents blocaires a nivell nacional com Saül Gordillo i Toni Aira, polítics com Quim Nin o Jordi Roca, periodistes com l'Albert Solé o escriptores com la Coia Valls. I més gent! Ara toca una mica de descans estiuenc per preparar la cinquena temporada. Bon estiu blocaire!