dimecres, de gener 09, 2008

Estranya lògica grana


Com ens tenen acostumats en els darrers temps a ‘Can Nàstic’, la destitució de Javi López com a entrenador s’ha produït en aquestes reunions nocturnes i aparentment improvisades que tan sembla que els agrada al consell grana. Javi López entrenava dilluns al matí el primer equip tarragoní i el director esportiu grana, Ricardo Resta, llençava al migdia pilotes fora i deia que encara no hi havia res decidit sobre el futur del tècnic barceloní. Tot devia anar molt ràpid perquè abans de les onze de la nit el consell grana donés llum verda al canvi a la banqueta tarragonina. En una tarda es va tancar tota la negociació amb César Ferrando? Fins i tot els famosos serrells?

Ferrando, el gran somni incomplert -ironies de la vida- de l’anterior inquilí de la presidència del consell grana, Josep Maria Andreu, ja estava disponible el juny passat. No hauria estat més lògic que Ferrando, un home de confiança de Resta -havien coincidit a l’Albacete-, hagués iniciat la temporada com a tècnic del Nàstic? Doncs sí, però l’antecessor de Resta, José Sicart, havia deixat firmat Javi López. També costa d’entendre com la directiva ha deixat marxar un jugador tan aprofitable com Chabaud, que no comptava per a López, però potser a Ferrando li hauria agradat tenir. Almenys en els reforços del mercat el tècnic valencià hi tindrà alguna cosa a dir.

Però no siguem pessimistes! El Nàstic té ara un entrenador amb experiència, amb un currículum interessant, i la plantilla és suficient per no passar angúnies per mantenir-se, tot i que l’ascens s’haurà de deixar per a l’any que ve, excepte que la segona volta sigui estratosfèrica. El crit de ‘L’any que ve, Nàstic-Reus’ no hauria de ser més que una utopia del radicalisme ganxet.

Publicat al diari Aquí el 9 de gener de 2008

7 comentaris:

Herois ha dit...

Pobret Nàstic: quan es pensa més en l'euro i l'urbanisme que en l'esport és el que passa.

I és una llàstima...

Octavi ha dit...

És completament surrealista. Foten fora al Chabaud i ara volen fitxar al Zahínos, un bon jugador, que no s'hauria d'haver de fitxar si s'hagués tingut coherència. En fi, molt malament haurien d'anar les coses per baixar!

mossèn ha dit...

el frances era bo ... algu altra hauria d'haver fet les maletes ... salut

Carmen&Nacho ha dit...

És una pena la política de comunicació del club i la poca transparència que aquest té. Seria tan fàcil com admetre que Chabaud, realment, va dir fa molts mesos que no volia estar a Tarragona, que volia tornar a Bèlgica i que no volia saber res del Nàstic. I ni que Chabaud fos Maradona, coi! Si Resta hagués pogut decidir, hauria fitxat a Ferrando. La gran errada va ser confiar en Sicart en un principi per, després, comprovar que només actuava per interesos personals.... Ara comença realment el projecte.

Jobove - Reus ha dit...

i la pregunta del milió que en farà el Nàstic amb un camp nou que costarà molts céntims a la ciutat i que només hi aniran cuatre arreplegats ? encara hi sou a temps de no fer una bestiesa !!!

cada vegada m'agrada més no tindre ni punyetera idea de futbol

salutacions

Anònim ha dit...

Voleu saber quin és el principal problema del Nàstic? La junta directiva.

Perdoneu-me l'expressió, però aquella junta és cm el cony de la Bernarda. Són un grup de directius que tothom sap de futbol, tothom és un expert i tothom intenta fer alguna per a tenir repercussió mediàtica. Resultat? Una crisis institucional.

A tot aquesta "banda" de directius els hi ha vingut massa gran tot això d'arribar a primera sense estar preparats. No ens enganyem, però ara per ara el Nàstic no està preparat per tornar a primera. Necessitem una directiva professional.

Unknown ha dit...

Tinc ganes de dir una cosa: Per informacions que tinc hi va haver un grup d'estudiants d'institut que volíen contactar amb algun dels jugadors per tal de conèixer-lo d'aprop, compartir experiències, etc.

El Club ho va impedir.

Quina és doncs l'única funció del Nàstic: fer pasta? I el tema social?