dimecres, de desembre 24, 2008

Bon Nadal!!!

Des d'aquest humil bloc aprofito per desitjar-vos un Bon Nadal a tots els lectors i lectores. Ja sé que a alguns de vosaltres no us fa massa gràcia aquestes festes. Realment el consumisme s'ha apoderat d'una celebració que hauria de fer-se en família, amb bon menjar i bon beure a la taula -que els catalans en sabem molt d'axò!- i cagant el tió. En algunes cases passa el Papa Noel, Santa Claus o com li diguin aquest personatge inventat per la Coca-cola i que ens ha envaït en forma de ninots fabricats pels xinesos penjats de balcons i finestres. Jo prefereixo el tió i més quan hi ha canalla pel mig.

No em vull allargar. Només desitjar-vos novament que passeu unes bones festes i que carregueu piles per aquest any 2009 que comença i espero que vagi millor de les previsions apocalíptiques que fan alguns.

Bon Nadal i bona entrada d'any 2009!!!

3 comentaris:

La casa de Pinel ha dit...

bon nadal salvat y te cojo la palabra, en breve un cafetito en valls.
un saludo

Laia Martínez ha dit...

hola jordi! bones festes també per a tu! i estic d'acord amb el que dius, que les festes no són el que eren, però segons com t'ho miris i com sigui la teva família, nosaltres continuem celebrant-ho tot com sempre, ni pares noels ni hosties, un bon caga tió i els reis! i una observació, lo del pare noel la coca cola va posar de moda el color vermell, però el personatge en si no el van inventar ells...

per cert, sóc la laia d'altafulla, t'he agregat als meus blocs per si me vols fer una visiteta al meu nou bloc akabat d'estrenar!

www.lamaba.blogspot.com

fins aviat!!

jaka ha dit...

Bones Festes !!!

;D