divendres, de desembre 19, 2008

Bull la Torresfera. A veure si ens cremarem!!!

Laura Pradeda dijo...
En resposta a la intervenció produida del regidor de l'oposició Grangel al Plenari del 18.12.08 i al titular del present blogg, informo:

En el blog de TorrEsquerra hi ha una persona que està emprant el nom de Laura Pradeda falsament incurrint per tant en un delicte de suplantació de personalitat amb resultat dany a la meva imatge i per tant immputable civil i penalment, delicte castigat amb condemnes privatives de llibertat. Per tant, sol-licito que si en el plaç de 24hores no es realitza una rectificació formal i pública del fet imputable procediré a denunciar-ho a la autoritats competents i a exercitar les accions criminals en empara dels meus drets tutelats constitucionalment.


Aquest comentari el podem trobar des d'aquest divendres en diversos blocs torrencs. La raó és l'aparició del comentari que veureu dos línies més avall és un altre que dijous a la tarda es podia veure al blog Torresquerra i que va motivar un prec d'Enric Grangel al ple municipal del mateix dia. Grangel en parla al seu bloc.

Laura Pradeda ha dit...
Ja heu consensuat aquesta moció amb altres forces polítiques, per tal de recabar vots favorables?
Si no ho heu fet, dos vots (o un) a favor de l'esmentada moció, unes quantes abstencions, i una majoria en contra.
On voleu anar a parar?


El curiós del cas és que clickant al damunt de la Laura Pradeda de dijous et remetia a un blog sense posts però amb molta mala llet, La Ràbia. Tot i aquesta poca activitat al seu blog, La Ràbia ha deixat emprempta en altres blogs a través de comentaris molt durs, per alguns insultants, contra els actuals grups i regidors de l'oposició.

Ja ho veieu!, que diu el Ferran Monegal. Tenim muntat un bon pollastre cibernètic. Usurpació de personalitat! Sona força contundent. Ens podem trobar davant d'una nova judicialització de la vida torrenca -Ja hi estem acostumats!!!- però aquest cop amb la Torresfera com a teló de fons. Serà qüestió -sinó hi ha aquesta rectificació que demana Pradeda- de començar a investigar d'on venen aquests comentaris i qui és o no és La Rabia, un/a blocaire força dropo/a però amb una mala llet terrible a l'hora d'escriure comentaris en altres blocs.

1 comentari:

Enric Grangel Llop ha dit...

Visto lo publicado por la regidora afectada, lo mejor es que denuncie la suplantación de su persona, ya sea a la policia autonoma o ante el juzgado de guardia, si el suplantador ha sido inteligente, sera muy dificil dar con èl, pero en caso de no presentar denuncia puede parecer que no se quiere que se sepa quien es realmente la rabia.