divendres, de març 06, 2009

Cròniques de l'altra banda (XLVI): Gran inauguració

Hi ha dies que et sents satisfet pels resultats d'una tasca fruit de setmanes de preparació. Sovint el resultat són una o dues hores en què has d'acabar de vigilar que tot acabi de sortir bé. Avui és d'aquells dies que tornes a casa amb un somriure, amb un estat de satisfacció per les paraules i els copets a l'espatlla -que de tant en tant van bé- rebuts. Us parlo de la inauguració de la nova seu el Consell Comarcal de l'Alt Camp. Ja fa setmanes que treballem en aquest nou edifici molt nés operatiu i funcional però aquest divendres l'hem inaugurat oficialment, amb la presència del conseller de Governació, Jordi Ausàs.

Ens hem sentit molt acompanyats en aquest acte que ha començat a dos quarts d'una del migdia. El conseller ha arribat molt puntual i mentre acudien a la cita els altres càrrecs polítics també omplien el carrer Mossèn Martí ciutadans i ciutadanes de Valls i altres municipis de la comarca. S'ha descobert la placa commemorativa, les colles Vella i Joves de Valls han construït dos magnífics pilars, tothom ha pogut visitar les depenències del Consell, hem atès els mitjans de comunicació, ens hem emocionat amb la veu de la soprano Esther Martínez i amb els parlaments dels polítics, sobretot el de la presidenta comarcal. Carme Mansilla ha defensat la implantació de les vegueries, però també els consells comarcals tal com els entenem ara. També ha tingut paraules pel treball incansable dels alcaldes i dels empleats del Consell.

Després ha vingut l'aperitiu, moment ideal per xerrar amb moltes persones i intercanviar opinions i idees. I recuperar forces, és clar. Hem aprofitat la gran afluència a l'acte per repartir la nova revista del Consell Comarcal, Info Alt Camp, que vam presentar dimecres i la setmana que ve acabarem de distribuir per tots els municipis de la comarca. Després de la inauguració, un dels moments més intensos en els onze mesos que porto al Consell, s'obren nous reptes i objectius que us aniré desgranant en aquest espai cada setmana.

Hem queden moltes coses al tinter aquest cap de setmana però no em vull allargar més. Us animo, però, a entrar a www.altcamp.cat.

3 comentaris:

Esther del Campo ha dit...

moltes felicitats per la feina ben feta!

Anònim ha dit...

Un dia rodó per tota la gent que s'estima l'Alt Camp.Felicitats a tú també per la part d'éxit de la jornada que et pertoca.
quim nin

jordi salvat ha dit...

Esther i Quim,

Moltes gràcies. Divendres va ser una jornada d'aquelles inoblidables, que et queden gravades a la retina.

Va sortit tot molt bé i és un premi pels que hi hem treballat durant mesos.

Moltes gràcies de nou!