dimarts, de maig 03, 2011

Wembley, 19 anys després

Em considero un barcelonista de la Generació Wembley. Em va agafar amb 14 anys i la vaig disfrutar molt. Un partit llarg, amb l’uniforme taronja les aturades de Pagliuca, el perill de Lombardo, les ocasions d’Stoitxkov, el gol de Koeman, Cruyff saltant a la gespa enganxant-se amb la publicitat estàtica, Alexanko alçant la copa.... Són records màgics. La celebració amb la Derbi Variant pel poble i la piscina final a la platja de Torredembarra.

Després va venir París, Roma… i ara, altre cop, Wembley. I havent eliminat el Real Madrid exhibint una gran superioritat mentre els blancs es rebolquen en el seu futbol insuficient i les excuses insolvents sobre àrbitres favoritismes psicòtics. Ells segueixen amb la teoria de la conspiració i nosaltres afrontem la tercera final de la Copa d’Europa en sis anys. A la capital anglesa buscarem la quarta Champions. Estem davant d'un equip que està marcant una època, dirigit per un entenador formidable com és Pep Guardiola.

Avui han guanyat els bons, els que apostem pel futbol de qualitat i pel treball d’equip enfront d’uns jugadors que van vestits de blanc però que estan posseïts per una foscor absoluta. Segur que troben a faltar Zidane pero la potent maquinària goebbeliana de la Central Lechera enmascara la dura realitat blanca, que és el no-res futbolístic. A mi, personalment, ja em va bé. A disfrutar del Barça i d’aquesta època històrica que estem visquent. I si a Madrid els cou, que s’hi posin fulles.

2 comentaris:

resnoesmesqui ha dit...

per les pistes que dones, jo diria que ets culé.....

anacondes unides mai seran vençudes

una abraçada company

sempre endavant

Unknown ha dit...

En aquests moments, estem gaudint d'un Barça esplèndid que supera en molts aspectes a la resta d'equips. Ara bé, si per alguna cosa es caracteritzen els jugadors de Guardiola, és pel Joga Bonito, per jugar per gaudir i no pas per anar a fer mal com alguns fan