dimecres, de maig 16, 2007

Debat a set a Torredembarra


Aquest divendres 18 de maig a les set de la tarda el Bar del Casal de Torredembarra serà l'escenari d'un debat electoral entre els set candidats a l'alcaldia d'aquest municipi. El debat està organitzat pel Centre d'Estudis Sinibald de Mas i els alcaldables hauran de parlar de Cultura, Patrimoni i Medi Ambient, els temes que tracta aquest centre d'estudis amb 24 anys d'història i del qual en sóc vocal de comunicació des de fa unes setmanes, després que el president de l'entitat, l'Esteve Morros, m'ho proposés.

M'ha tocat moderar el debat a mi. Em fa molta il·lusió fer-ho perquè crec que una activitat d'aquest tipus és una de les grans expressions de la democràcia: sentar set persones que aspiren a ser alcaldes del seu municipi i que exposin i contraposin les seves propostes en diversos àmbits. D'aquesta manera els ciutadans obtenen elements de judici per acabar de decidir el seu vot. A mi en tocarà aconseguir que hi hagi ordre i ningú s'excedeixi del seu temps. A més, s'ha reservat el tram final de l'acte perquè els assistents puguin fer preguntes als candidats.

22 comentaris:

Anònim ha dit...

Hem podries confirmar si els ponents serán tots els caps de llista ??????

Anònim ha dit...

Molts torrencs no podrem assistir al debat, estaria bé que algú el gravés i el penjés al youtube.

Anònim ha dit...

però tu no ets d'erc? ja ets la persona més indicada per a fer-ho?

jordi salvat ha dit...

Anònim

Primer hauríem de definir que és ser d'ERC, Jo t'avançaré que ni sóc militant ni he anat mai a cap llista d'ERC. Sóc director d'un mitjà de comunicació i dia a dia haig de demostrar la meva imparcialitat com a professional i, humilment, crec que ho aconsegueixo. I en el debat simplement intentaré fer el mateix i adoptar el paper d'àrbitre.

jordi salvat ha dit...

Per cert,

Els set caps de llista han confirmat que vindran.

Anònim ha dit...

Y ya llegaran a la cena que tiene CIU despues,con familía, Mas, Jordi Pujol, etc, etc.
NOSOTROS NO NOS VAMOS A PERDER EL DEBATE

Anònim ha dit...

Estaría be la imparcialitat, estarem a la expectativa

Anònim ha dit...

Jo crec que s'ha de donar més temps a la gent per tal que faci preguntes. Crec que és el moment en que els candidats mostren el seu rostre. Potser és més incomode per ells, però més interessant per nosaltres. Si deixem el debat a les seves mans serà menys interessant. Jo crec que estaria bé dir-lis allò de "Tengo una pregunta para usted(es)".

Anònim ha dit...

I no t'oblidis de preguntar que pensen fer amb Muntanyans després de la darrera Moció que han aprovat!!
Molta sort!!

jordi salvat ha dit...

La part del final és un torn obert de preguntes del públic. Des del Centre hem cregut que era imprescindible que la ciutadania pogués preguntar directament als alcaldables.

Anònim ha dit...

Esta clar que el debat esta viciat perque el moderes tu, fins i tot els temes que es tracten giren cap a l'esquerra. No crec que serveixi de res.

Anònim ha dit...

No es podria parlar de comerç?

Anònim ha dit...

Algú sap que és moderar? Diriem que es introduir els temes que segurament estan pactats per tots(si no, crec que no hi assistirien)i atorgar torns de paraules establint un temps equitatiu per tots els representants. Fins aquí crec que aixó no te res de partidista oi?

I qui no és partidista? Des del moment que tires la teva papereta a l'urna o defenses uns ideals o et poses en contra d'uns altres ets partidista.

El debat sobretot ha de tenir el seu pes en la part del torn de preguntes i és aquest el moment que els torrencs ho utilitzarem per desvetllar quin és el candidat idòni.

He dit "utilitzar"? Ui,perdó, que això potser és partidista!

Ánim Jordi!

jordi salvat ha dit...

El debat està organitzat pel Centre d'Estudis Sinibald de Mas, que hem decidit acotar els temes a tractar basant-nos en la naturales de l'entitat. El comerç és un tema molt interessant i recordo que en campanyes anteriors la UCEPT havia organitzat debats monogràfics.

I m'agradari que l'anònim definís que vol dir girar la Cultura, el Patrimoni i el Medi Ambient cap a l'esquerra. Recordo que jo només sóc el moderador i les preguntes vindran del públic en la part final de l'acte.

I gràcies pels ànims!

Anònim ha dit...

Segur que s'acabe parlan del carrer A. Roig.

Anònim ha dit...

Ánim Jordi, ho faràs com cal!

Anònim ha dit...

Ho dubto, no te nivell

Anònim ha dit...

A aquest últim anònim. M'assembla que el coneixes poc.

Anònim ha dit...

T'equivoques

Anònim ha dit...

pues el el diari de hoy ni una linea, será que no os ven muy claros???

jordi salvat ha dit...

Hi ha més mitjans a més del Diari de Tarragona. El Punt ha tret una bona notícia del debat. Aquí està l'enllaç

http://www.vilaweb.cat/www/elpunt/noticia?p_idcmp=2404671

Anònim ha dit...

Jordi, el altre Jordi, no para de ficarte el dit al ull, sera que ell no es periodista i deu de estar frustrat.