dimecres, de maig 09, 2007

Neix un nou bloc a la blocosfera tarragonina

Feia uns quants dies que s'estava gestant i finalment ha nascut la criatura. Es tracta d'El Saló dels Penjats, un bloc el·laborat per una colla de periodistes tarragonins entre els quals hi estic inclòs jo mateix. Analitzem la política tarragonina des d'una òptica diferent a la dels mitjans de comunicació tradicionals amb una clara vocació de generar debat però també d'entretenir i interessar (enganxar) els visitants.

Hem decidit donar la cara. Podeu conèixer els noms del col·lectiu que escrivim al bloc. No volem fer com alguns blocs anònims que ja existeixen a Tarragona i on és molt fàcil tirar la pedra i amagar la mà. Cada article està signat per tots. O per ningú. Depèn com ho mireu. Us convido a entrar aquest bloc. Intentarem no decebre a ningú. Ja veureu que el menú es molt variat.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Que for, he visitat la sala dels penjats i he entrat al bloc de la Begoña Floria, un faig un copi del que he trobat com resposta d'un blocaire al seu comentari: Flipeu!!!

El Nadal és ric de família. Nadal, Badia, Fernàndez... son de dretes i no se n'amaguen. No es fan passar per amics i salvadors de pobres i vidues. El problema no és viure com un de dretes si ets de dretes. El problema es voler viure com un de dretes i anar proclamant que s'és d'esquerres!!!!

Se'n diu hipocresia. Clar que els sociates, com que teniu tan clar que la vostra aspiració és viure del cuento, perquè vosaltres no us ho podrieu pagar, ni us en recordeu d'això.

Per cert, parlant de pufos: Sanchez Camins volent ser regidor d'Urbanisme als Pallaresos? Per qué, si no és d'allà i no hi viu ni hi té res a veure? Elices i les seves cistelles que factura al Port, amb pernil de la Dehesa Santa Maria, el seu restaurant? Els informes que encarreguen els sociates a consultores que ells controlen? El Sabaté que volia encarregar a l'empresa del seu cunyat el parc eòlic que volia posar al Port? Tots els amiguetes del PSC que el Burga ha colocat al Port? Terres Cavades, on el primer accionista és Caixa Catalunya, presidida per Narcís Serra i que controla el PSC a través de la Diputació de Barcelona?

Però si l'únic partit d'Espanya que ha tingut gent a la presó per màfies, segrestadors i assassins és el PSC i el PSOE!!!!! De qué aneu??? Tots els socialistes tenen les mans brutes de calç viva, la calç amb la que van enterrar Lasa i Zabala a Busot!!!!

Unknown ha dit...

Que trist lo de Lasa i Zabala... ho recordo i no s'ha fet justícia.

Bé... he descobert el nou blog i m'agrada molt, doncs promet.

A veure si lid edico un post!

;-) Salut!

jordi salvat ha dit...

Hola Tondo,

ja m'imaginava que series un visitant fidel. Intentarem no defraudar-te. Som una colla de periodistes impliclats en un projecte que ha començat com un divertimento, però ja veurem... Ho hem agafat amb molta il·lusió.

i tota publicitat és bona.

Unknown ha dit...

D'això es tracta de passar-ho bé, sense estressar-se.

A més penso que com a periodistes sempre us deuen quedar cosetes al tinter... ara les podeu guardar al blog ;-))

Anònim ha dit...

I sense Opus?.

jordi salvat ha dit...

Sense Opus, sense Opus...