dissabte, de maig 19, 2007

Un debat exemplar


La meva feina no és dir qui va ser el candidat més brillant en el debat d'aquest divendres entre els set alcaldables de Torredembarra o si hi havia d'haver més confrontació. Però com a moderador i un dels organitzadors -recordeu que el va convocar el Centre d'Estudis Sinibald de Mas, del qual en sóc vocal de la directiva- valoro molt positivament l'actitut dels candidats, que van respectar els seus torns d'intervenció sense excedir-se del temps. Als membres de la directiva del centre també ens va satisfer la gran presència de públic, amb el Bar del Casal ple i força gent dreta. El públic també va tenir un comportament exemplar.

Llàstima que el torn de preguntes va quedar una mica curt ja que alguns alcaldables havien d'assistir a altres compromisos posteriors. Ho tindrem en compte per a edicions posteriors. Van quedar clares les propostes de les diferents candidatures sobre Cultura, Patrimoni i Medi Ambient, però hi ha persones que ens han comentat que caldria parlar de comerç, serveis socials, urbanisme, però creiem que correspon a altres entitats convocar un debat d'aquest tipus. Els debats són exercicis molt democràtics i com és n'hi hagi millor. Ja se n'ha fet un -segurament l'unic d'aquesta campanya- i ara toca treure conclusions.

Al Punt podeu llegir la notícia sobre el debat. La fotografia també és del Punt.

11 comentaris:

Anònim ha dit...

la meva puntuació del debat:

Jimenez: 3
Maseguer: 2
Ciuro: 4
Ardevol: 2
Oviedo: 1
Suñe: 5
Toda: 5

Anònim ha dit...

La meva puntuació:
Jimenez 4
Oviedo 4
Suñe 3
Ciuro 3
Ardevol 2
Toda 2
Maseguer 1

Anònim ha dit...

Vaig veure,que el Sr.Jimenez, feia un discurs preparat per la seva secretaria. Es va pasar tot el discurs llegin.

Anònim ha dit...

I que em dieu del tema pactes?
-Sr. Jimenez: un cop al govern ja veurem que pasa, o sigui, que aquest pactaria amb el dimoni per tal de seguir governant! amb això està tot dit Jimenezito!

Aquí l'únic que no pactaria en contra dels seus principis, encara que sense pacte no pogues governar es el Suñé. Per això li demano que no canvii mai.

Anònim ha dit...

Doncs per haver estat en un govern amb el Salort...

Anònim ha dit...

"un debat exemplarment tranquil"

la classe politica catalana porta tant temps cansant a la societat amb la seva ineptitud que ara toca fer com l'animal que es queda quiet per a que un depredador no se'l mengi: no convé fer cap moviment que pugui perjudicar la propia imatge.

patètic. són necessaries alternatives politiques ja: idees clares per un costat i compromís amb aquestes per l'altre. no volem gestors, volem gent amb criteri i valentia.

Anònim ha dit...

En relacio a aquest ultim anonim. li tinc que dir, que hi escoltat en molts plens i en algun blog, que ERC i PSC en fet les coses amb criteri i valentia. El que no han dit es que les coses que han fet les han fet malament.

Anònim ha dit...

No totes, no totes. Si no fas res, no fas res malament. Com els ultims anys.
El Jimenez no va pactar amb la Toda a l'anterior mandat, CIU si, per tal de mantenir el cadirot i si tenim en compte que temnia una querella posada contra el Lecha, ja diras quin paper van fer.

Anònim ha dit...

Si pero l'unica cara nove dels alcaldables es el de CIU i els seus primers 4 candidats. Y la reta, mes de lo mateix

Anònim ha dit...

Crec que el Jiménez es va esverar amb els Muntanyans i va pixar fora de test

Anònim ha dit...

Aquest senyor quan li portes la contraria o no estas d'acord amb lo que ell diu, sempre s'esvera.
Es del tot normal amb ell