dimecres, de setembre 12, 2007

Mocions de censura matineres


Aquests darrers dies hem sabut que el PP i el PSC presentaran una moció de censura contra l’alcalde convergent de Roda de Barà, Pere Compte, i compartiran l’alcaldia el que queda de mandat. Quan hi ha una moció de censura la política mostra el seu cantó més agre i emergeixen els retrets, les acusacions i sovint els insults. A Roda ja està passant i passarà. CiU ha disposat els darrers anys d’una còmoda majoria absoluta que en les eleccions del maig passat va perdre per un grapat de vots. El PP va decidir pactar llavors amb els nacionalistes, però han passat amb prou feines tres mesos i han entonat la cançó de «no ens estimen», «no saben treballar en equip» i han mirat cap al PSC per articular un nou govern.

Els que teniu memòria recordareu que Creixell a cavall del 2003 i el 2004 va viure també una moció de censura de PP i independents contra CiU i PSC quan feia mig any que havia començat el mandat, amb una trànsfuga pel mig. Almenys a la localitat veïna de Roda de Barà no hi ha trànsfugues. Però aquestes maniobres no diuen res de bo de la política municipal, atrapada entre els interessos de partit i els personalismes, que només provoquen un preocupant augment de l’abstenció. Es parla molt d’impulsar modificacions en el sistema electoral dels comicis municipals però els partits i els polítics no mouen ni un dit. Deu ser que ja els van bé aquests desgavells.

Publicat al diari Aquí el 12 de setembre de 2007

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Es el que tindrie que fer l'opisicio a Torredembarra.

Carrer Antoni Roig, Pavello, tema adjudicacio aigüa, etc.

Unknown ha dit...

Si com a mínim tanta moció de censura servís per tal de què escriguin el nom del seu poble segons marca l'Institut d'estudis Catalans... Però.... ai... polítics!

Anònim ha dit...

http://www.confidencialpuntcat.blogspot.com/

Els mateixos tornen a fer lo de Creixell. Els de CiU estan que trinen!!!!!!!!!!!!!