dijous, de novembre 08, 2007

Jugant t'ho passes bé i guanyar és l'òst...


Aquesta foto és de l'equip del Club Escacs Torredembarra que dissabte passat va anar a Vila-rodona a jugar el Torneig de la Fira. Ja sabeu alguns que entre les meves estranyes aficions hi ha la de perpetrar partides d'escacs. Cada any anem a aquest campionat perquè entre els dos clubs hi ha molt bona relació des de fa anys. Eren partides de vint minuts, un ritme àgil que permet no haver de pensar massa i jugar bastant "al toc". A més de passar-ho bé vam guanyar els tres enfrontaments (Vila-rodona A i B i Montblanc) i ens vam emportar la copa de primers classificats.

En la imatge hi apareixem Francesc Blasco, Eva Matons, Jordi Salvat, Josep Romeu, Gabriel Comes i Jordi Pla. Em direu que la fotografia d'aquella parella del darrera sobra, però estàvem a la sala de plens de l'Ajuntament de Vila-rodona. Que hi farem!

Trobareu més informació del torneig i de les activitats del Club Escacs Torredembarra a www.litegrup.com/escacstorre.

8 comentaris:

El Capità Tarragona ha dit...

ENHOABONA!!

mossèn ha dit...

això de pensar no c pas si és massa bo, però sigui com sigui ... felicitats !!! ... salut

rafael ha dit...

Querido Jordi, la foto no tiene desperdicio alguno, das la sensacion que haces como kubala. ¿Que te tomas alguna copilla, para jugar mejor?; Mi querido Jordi Pla, pronto tendra su caricatura..se lo merece, por ultimo la foto del Rey, podias haber cambiado el angulo de la foto, eso es un fallo gordo para un periodista..NACIONALISTA. besitos

jordi pla ha dit...

Que consti que no es perceptiu pensar. Jo jugo d'oïda...
(Jordi, amb el fotoxop netejaré l'ambient).

Iris Gual ha dit...

Enhorabona!! Molt bon paper el dels "torreros".

jordi salvat ha dit...

Fantasma,

Només havia begut un simple cafè. La rialla és d'alegria i de bon rotllo. Hi ha molt bon ambient entre els jugadors del Torredembarra i riem molt. Ens ho passem molt bé. Fins i tot quan perdem.

I per jugar a escacs no cal pensar tant. Enfonsem els tòpics.

Anònim ha dit...

Gracias por linkearme, ahora te pondre en mi blog!
www.angelbatlle.blogspot.com

jordi pla ha dit...

Ara que hi penso, algú sap si fotoxopiar és el meteix que cremar?