dimecres, de novembre 07, 2007

Qui és més freack?


Hem rigut molt amb aquest vídeo. És una intervenció kafkiana per part d'una persona que ha estat designada pel seu partit portaveu d'Educació al Parlament Autonòmic de l'Aragó i destituïda després de la seva primera actuació a les corts aragoneses. Isabel Teruel -així es diu aquesta dona- ens deleita amb nou minuts que no deixen indiferent a ningú per l'infantilisme i el surrealisme. En alguns moments sembla que s'hagi pres algun tipus de substància al·lucinògena.

Vaig mirar el seu currículum i vaig comprovar que no acaba de sortir de l'ou. Va néixer el 1965. Però és el que provoquen les llistes electorals tancades i bloquejades. La majoria de candidats no han de donar la cara ni defensar el seu escó davants dels ciutadans i ens trobem amb casos com aquest, que fan molt mal a la política i més en aquesta època en què internet arriba a gairebé tot arreu.

Però si tornem al Camp de Tarragona, ens trobem amb un regidor a l'Ajuntament de Reus que té un estil diferent. És capaç, després d'una roda de premsa conjunta amb el secretari general de l'UGT de Tarragona, Mario Rigau, de posar-se a cantar una versió sui generis de la "Fera ferotge" del gran Ovidi Monllor. Qui és més freacky? L'Ariel o l'Isabel? Almenys en el cas de l'Ariel Santamaria l'han votat els ciutadans com a cap de llista que era de la CORI i els ciutadans aragonesos que van confiar en el PSOE no sabien que el seu vot va contribuir a donar un escó de diputada a qui és capaç de fer una intervenció d'aquest tipus. Són dos casos que ens han de fer reflexionar sobre la política actual.

14 comentaris:

Anònim ha dit...

Que se puede esperar de alguien del PSOE, es otra más a sumar a la Maleni 'Ministra de Fomento', la Calvo, la Trujillo,etc...un atajo de ignorantes impresentables comandados por el peor de todos: Zapatero con Z de meZquino.

Anònim ha dit...

Jajaja espaÑols!i del PSOE, quina educació eeee! Déu meu, aquesta tia,no té ni el nivell intelectual de un español mitjà!

Anònim ha dit...

Por la ley de igualdad tenían que poner a una mujer para llenar el cupo,y resulta que no tenían más mujeres que esta impresentable?
Este es el resultado de las famosas cuotas del 50% de ZP.
¿Hasta este punto llega la ceguera del PSOE por la aplicación de la Ley de igualdad de genero?.

rafael ha dit...

Bueno, bueno, bueno..Tampoco creo que tengamos que matarla; Yo quiero pensar que en el momento de su intervencion, se encontraba muy nerviosa, todos hemos tenido nuestra primera vez en todo.
Cuantas veces nos encontramos con una persona del campo o bien de otros lugares humildes, carentes de cultura, pero con una inteligencia innata, por desarrollar....besitos

Antoni Ramos ha dit...

Un porrito antes de hablar, quizás si sabia fumat...

Unknown ha dit...

Òstres... acabo de visualitzar el vídeo i flipo, la sra. Teruel és la meva política preferida doncs ella mateixa demostra que l'estat de les autonomíes és un catxondeiu.

Visca la sra Teruel, cridem tots! No a la seva dimissió!!!

mossèn ha dit...

l'Ariel ... un gran paio ... sí, senyor !!! ... salut

Anònim ha dit...

La fera domada ha estat l'Ariel. Si,si, com sentiu. Un regidor de reus que va anar al dinar de germanor dels brossaires de ugt a alcover m'ha jurat i perjurat que l'ariel va anar amb la seva parella, els dos vestits super formalment, super modosets, super trankilets durant tot, tot, tot el dinar. No tan freacky potser?

Sherlock Holmes ha dit...

Senyor Salvat,
Sovint estic bastant d’acord amb vostè i amb els seus posts,
el d’avui, ... va a ser que no.

Jo mateix ahir, vaig dedicar un post en el meu bloc recent nascut a aquesta persona, i amb aquesta proclama: “Jo també soc Isabel Teruel”

“Isabel Teruel, amb una intervenció parlamentària simpàtica i espontània, poc habitual, i gens convencional, va portar una glopada d'aire fresc. El pitjor, o el millor, de tot, és que Isabel Teruel, parla amb una sinceritat aclaparadora, sorprenent, inapel•lable. I això és el que xoca, el que descol•loca, el que trenca els esquemes dels funcionaris de la política”

Anònim ha dit...

Igualita a la Susana Navarro de la Torre.

Mara meva quin nivell al PSOE!!!

Antonio ha dit...

Ufffffff... Em sap greu, Jordi, però a penes he aguantat mitja intervenció d'aquesta 'cosina llunyana' meua... La consellera d'Educació se n'aniria eixe dia a casa amb el cul ben netet, després de les llepades que li feia aquesta tia! Un exemple del polític incompetent, present només al PSOE aragonés sinó a totes parts i tots els partits. Amb una actitud diferent, però amb la mateixa qualitat política, hi ha encara al primer pla de l'escena PPública espanyola un senyor que al 1990 ja va dir que s'havia ficat en política per a fer-se ric... Amb zeta i no de Zapatero.

Salut!

Antonio ha dit...

Perdó, volia dir que a penes he aguantat MIG MINUT de la intervenció de la meua 'cosina'. Del tot infumable!!! Impròpia del cognom que porta!

Salut!!

rafael ha dit...

Querido anonimo, que haces la comparacion con nuestra Susanna; Ni mucho menos es comparable y si lo crees de esta manera...muy poco has hablado con Susanna, por lo tanto has metido algo mas y nunca mejor dicho, que las dos patas. besitos

Cèsar Llamborda ha dit...

Molt divertida aquesta Teruel, no tindrà res a veure amb la taragonina Xurreria Teruel?