dimarts, de novembre 06, 2007

L'Octavi m'envia un meme

L'Octavi m'ha inclòs en una xarxa de meme. Ara feia setmanes que no me n'arribava cap. Es tracta de donar tres consells de com s'ha de portar un bloc. Després de més d'un any i mig gestionant un bloc alguna cosa he après. Suposo.

Regularitat: hi ha blocs que comencen amb molta força i duren molt poc. Altres que engeguen amb un ritme d'actualització baix i acaben encara pitjor. Quan fas un bloc t'has de marcar una regularitat. T'has d'obligar a actualitzar-lo almenys una vegada cada x temps. Jo m'he posat el límit de quatre dies com a periode màxim sense actualització i ho compleixo. Això no vol dir que empalmi tres o quatre dies seguits a post diari. Hi ha èpoques que tens més coses a dir i altres que menys.

Cuidar els links: considero molt important que en el teu bloc hi hagi molts links. I que estiguin ordenats per àmbits i temàtiques. De tant en tant en vas afegint algun de nou. I si convé reestructures la classificació. Jo tinc un Top-10, els blocs que més visito o que trobo més ben fets, que cada x temps hi faig algun canvi. I és totalment obligatori linkar qui et linka. És qüestió de ser agraïts i crear un bon rotllo blocaire.

Publicitat: parleu del vostre bloc sempre que pugueu. Feu comentaris a altres blocs perquè quedi el teu enllaç. Animeu els amics i coneguts a què també creïn el seu bloc. I si teniu l'oportunitat feu com jo que els divendres al matí parlo de blocs al magazine matinal de la ràdio del meu poble, Ona la Torre (107.0 FM). Els blocaires cada dia hem de ser més.


I ara em toca passar aquest meme a tres blocaires:

Joan Miquel Carrillo, el culpable que gairebé un 3% de les visites del meu bloc vinguin de Bulgària i autor d'un bloc altament recomanable.

Alejandro Fernández, el millor bloc d'un polític tarragoní segons el meu punt de vista, compartit per molts altres blocaires.

David Fernández: un blocaire força recent però que ja s'ha convertit en un referent a la blocosfera reusenca.

8 comentaris:

CAGARRO ha dit...

Bona jornada senyor Salvat. Hem vist aquest mati que ens ha posat un link al seu blog i li estam cacaagraïts d'aquest detall que ens conmou enormement. Cacagràcies i que sapiga que el linkarem ara mateix.

Anònim ha dit...

Bon dia, estic voltant pels blogs, m'agradaria deixarte l'enllaç del meu, i si pots que el tinguis junt amb els altres blogs, www.angelbatlle.blogspot.com
blog esportiu del biketrial atorredembarra, espero que el posis, merci!

Herois ha dit...

Quin curro això dels memes...

Joan Miquel Carrillo ha dit...

Un 2,9%! Vaya fiera estic fet! T'he visitat 289 vegades des que estic aquí, je, je,...

Primer, t'he de dir que el teu és el meu bloc de referència i, segon, com bé expliques, la qualitat dels teus links fa que sigui el que més utilitzo per entrar als altres blocs.

Doncs bé, m'estrenaré amb això dels memes, que, per cert, vaya nom més lleig...

mossèn ha dit...

aixi sigui ... salut

Sindicat ASEMIT ha dit...

Bona tarda Sr. Salvat, casualment hem trobat un post seu del juliol passat on diu, entre d'altres coses: "...els problemes dels funcionaris municipals per accedir a certs espais de la blocosfera torrenca, com el Sindicat ASEMIT (molt recomanable)"

Moltes gràcies per la seva valentia i passem a linkar-lo en un lloc d'honor al nostre bloc.

David Fernàndez ha dit...

Ja he contestat el meme. Merci pel comentari. Una abraçada company. per cert, tenim un dinaret pendent.

Anònim ha dit...

La diferència de l'esmena d'ERC i d'ICV, es que la d'ERC no està negociada amb el PSOE i la d'ICV va ser negociada, consensuada i finalment signada per el portaveu del PSOE, el sr. Lopez Garrido, garantint aixi la seva aprovació. El que proposa ERC amb aquesta esmena ja està garantit, ara el més important es el treball de l'equip de govern, per lo tant cal exigir a ERC que faci entrar en rao al PSC de Torredembarra, que contractin a un advocat urbanista, i que es marquin totes les vies per poder fer que les futures negociacions arribin a bon port. Ahir l'alcalde de Torredembarra, va fer declaracions a la ràdio local, i la sensació del que el vam escoltar es que no ha canviat ni una coma del seu discurs, es més, mostrava una forta irratibilitat emocional per els 10 milions d'euros aconseguits per ICV. Ciuró i Gassull s'hauran de posar forts, fins i tot utilitzar el recurs de marxar del govern, si volen realment salvar muntanyans II. Si aquesta operació falla, poques possibilitats queden per aturar muntanyans II, dessitjo que ERC per una vegada sigui valenta, i ens demostri que sempre ha volgut salvar muntanyans II.