dissabte, de maig 03, 2008

TV Mítica (VII): La dona biònica


L'altre dia vaig llegir que han fet un remake de la serie nord-americana La dona biònica i m'han vingut molts pensaments a la memòria i ho he trobat un bon tema per un nou capítol de TV Mítica, una seccíó del meu bloc que la tenia una mica abandonada. La dona biònica em recorda aquelles tardes de dissabte de pa amb xocolata mirant TV3, una cadena que feia pocs anys que funcionava, i en la qual Buck Rogers i La dona biònica ens introduïa a la ciència-ficció i en català.

Linsday Wagner interpretava Jaime Sommers, una tennista que patia un greu accident saltant amb paracaigudes i en l'operació i l'hi implantaven una sèrie de peces biòniques que li permetien sentir a quilòmetres de distància o saltar alçades impressionants -recordeu aquell soroll de molla tan patillero-. D'aquesta manera podia lluitar contra el mal i convertir-se en una de les primeres heroïnes televisives de la meva vida. En una o dues generacions anteriors a la meva fins i tot va tenir el paper de mite eròtic. Jo era molt petit. Podem veure la careta d'entrada en versió sud-americana i més coses. Disfruteu.



He investigat una mica sobre la sèrie, emesa per TV3 el 1985, i es tracta d'un spi-off de The six million dollar man, protagonitzada per Lee Majors. També en podeu veure la careta d'entrada. La dona biònica es va emetre als Estats Units entre els anys 1976 i 1978. És una serie molt setantera que ara la trobaríem molt rudimentària però té l'encant d'aquella època en què es van fer sèries mítiques de TV que els anys vuitanta al nostre país passaven molt bé. Veure el remake que tal ha quedat.

2 comentaris:

Una ha dit...

Yo también la vi en TV3 y ahora la pondrán en SCIFI un canal temático de satélite ,es una versión renovada y con los recursos de ahora.Ya la tengo programada.

Series Anatomy ha dit...

El remake va ser molt dolent, jo no en vaig suportar ni els 8 episodis, en canvi pensar en la sèrie que va emetre TV3 quan jo era peque en porta uns records. Aho rli vaig fer un homenatge al meu blog. Us el deixo per si teniu curiositat ;)

http://seriesanatomy.blogspot.com.es/2014/07/el-seriatrico-la-mujer-bionica.html

Salutacions!