dijous, de setembre 18, 2008

Quin país!!!

A vegades penso que en algun racó de la península hi ha una sala amb una dotzena de guionistes que preparen l'actualitat política espanyola i catalana. I cada cop ho veig més clar. Exemples. 'El Periódico' publica avui que Zapatero i Montilla es van reunir a Madrid el 4 de setembre "per baixar la tensió política". El número dos del PSOE, Pepiño Blanco, confirma a TVE cap a les nou del matí confirma la reunió i afegeix que va anar molt bé. Cap a les onze Presidència de la Generalitat envia un escuet comunicat desmentint la reunió i una estona més tard Blanco afirma que havia parlat de la reunió sense saber que s'havia fet. Com diuen a la Meseta, 'Pa mear y no echar gota'.

Però el dia d'avui ha estat dels que els "guionistes" s'han lluït. El Tribunal Constitucional també ha emès un comunicat per dir-nos que tenen molta feina i això de l'Estatut Català -dos anys després d'aprovar-se- ha d'esperar uns mesos més. Guai! També hem sabut que la Infanta Elena cobrarà 200.000 euros -en plena crisi!- pel seu lloc de treball a la Fundació Mapfre. S'ocuparà de l'àrea d'Acció Social, que s'ocupa a Espanya d'integrar laboralment a persones discapacitades. Voleu dir que aquests 33 i escaig milions de les antigues pessetes no s'haurien de dedicar a les accions socials de Mapfre? I ens volen seguir venent que els Borbons són un model a seguir! Que torni la República!

Però tenim més perles, com la de Miguel Ángel Revilla, president de Cantabria, al programa que fa el "nebot" de Buenafuente a La Sexta. "Yo mojé por primera vez a los 18 y pagando", va dir el crack. I no parlava de galetes a la llet. I des de ja fa dies José Maria Aznar, "El hombre del bigote menguante", s'ha convertit en una mena de "latin lover". Que ens està passant? Són els guionistes!

3 comentaris:

L'illa dels monstres ha dit...

doncs, sincerament, no els trobo tan bons guionistes, perquè a mi ja fa temps que m'estan avorrint de forma exagerada. llàstima que no es pugui canviar de canal o, el que encara seria millor i efectiu, apagar la tele

Maria Rosa ha dit...

És que la "pobra" Infanta ha de pagar un pis de gairebé 500 metres quadrats en un selecte barri de Madrid que li ha costat (o ens ha costat) 1.800.000 euros. Pobra xiqueta! Una mare separada que ha de fer front a la hipoteca, les despeses, la "vuela al cole",... Crec que li hauríem de fer tots una donació. Una altra,... ;-)

jordi pla ha dit...

Jordi: Són els socialistes, per distreure'ns de la crisi. Segur!