dilluns, de juliol 13, 2009

Cròniques de l'altra banda (LXI): Armand Beneyto, tot un personatge

Un dels participants del programa de TV3 Casal Rock, Armand Beneyto, va ser el gran protagonista de la constitució de l'assemblea general del Consell Consultiu Comarcal de la Gent Gran de l’Alt Camp. Beneyto va fer una conferència altament interessant sobre com afrontar (i no afrontar) la tercera edat, que va tancar aquesta jornada de constitució d'aquest òrgan consultiu. Una quarentena de persones hi van assistir.

Igual que la TV engreixa també dóna una imatge radicalment de moltes persones i un personatge que a la petita pantalla et sembla agradable, simpàtic i graciós, en el cara a cara és un imbècil i un maleducat. L'Armand Beneyto no és d'aquests. Vaig tenir la sort de parlar amb ell i destil·lava simpatia, correcció, entusiasme, carisma... i bon rotllo. Un crack que va posar-se a tothom a la butxaca i que ajudarà a dinamitzar el Consell Consultiu de la Gent Gran igual que ha fet amb Casal de la Gent Gran de Vilafranca. La imatge que em vaig fer dilluns rera dilluns de l'Armand veient Casal Rock s'adequava a la realitat.

El Consell Comarcal de l'Alt Camp continua demostrant un gran dinamisme organitzant activitats de tot tipus per a la ciutadania. Dilluns passat, una jornada sobre cooperativisme i fins a final de juliol es desenvolupen els tallers del programa 'Eines per la crisi' on s'ensenyen tècniques per trobar feina. El Consell s'omple també de gent que solicita beques escolars i és que la situació econòmica és complicada. I això ja no és tan maco però des d'aquesta administració supralocal s'inenten mitigar els efectes de la crisi.