dilluns, de juliol 06, 2009

Delcamp.cat: un nou mitjà de comunicació

Fa ja tres o quatre mesos ens van venir a veure al Consell Comarcal de l'Alt Camp dos nois que ens van presentar un projecte comunicatiu molt interessant i apassionant. Els vaig felicitar tant per la idea com de la valentia de tirar-la endavant en un moment econòmic tan complicat i més pel sector de la comunicació. Eren en Guillem Ramos-Salvat i Sergi Zorrilla, que codirigien l'embrió d'un diari electrònic amb l'àmbit d'influència de les sis comarques del Camp de Tarragona. L'embrió ha anat creixent i aquest dilluns 6 de juliol ha nascut Delcamp.cat, amb una presentació a l'Hotel Imperal Tàrraco de Tarragona.

L'acte ha reunit unes 150 persones, representants del món polític, econòmic i social del Camp de Tarragona. En Guillem i en Sergi han demostrat una gran capacitat de convocatòria, fruit d'un treball de formigueta d'anar presentant el projecte. Ara resta que tinguin el suport institucional i publicitari que tenen altres mitjans, inclosos els electrònics que des de fa mesos -i algun any- funcionen, però que tenen com a marc de referència ciutats i no la vegueria del Camp de Tarragona, la gran bandera de Delcamp.cat. Una divisió administrativa embrionària i que encara no és una realitat però és una declaració d'intencions important.

A l'acte de presentació hi he anat com a representant del Consell Comarcal de l'Alt Camp, d'on en sóc cap de Premsa i Comunicació. Allí he coincidit amb el conseller comarcal de la Dona de l'Alt Camp, Josep Maria Coll -que també és regidor de Rodonyà i cordinador d'Unió de Pagesos al Camp de Tarragon-. Però també hi he anat com a articulista, ja que els seus impulsors m'han convidat a colaborar-hi. I els ho agraeixo perquè tinc la sensació que estem fent història. Per cert, en la secció d'Economia del recent nascut diari electrònic ja hi ha notícies de l'Alt Camp.

Endavant Delcamp.cat!

3 comentaris:

Blogs del Camp ha dit...

Tot el Camp és un clam.

Laia Martínez ha dit...

hahha sí, sí, tooot EL CAMP, és un CLAM, som la gent tarragonina... ai, paro, que me n'estic anant de l'olla. Només volia dir que celebro la creació d'aquest nou mitjà, una iniciativa amb molt de mèrit i més encara si pensem que estem en una època on la creació de nous negocis és escassa i difícil! moltes felicitats i endavant, que entre tots farem creixer delCamp! :)

D'aquí ha dit...

Jo no li veig gaire futur a aquest mitjà. Els primers dies i les primeres notícies, molt fluixets.